Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Rozumne naceneny? Tvl dyt i Macan v zakladu stoji 1.7
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ja mam ve zvyku posuzovat jakej hw za svy prachy dostanu a potesi me spis zjisteni ze ma auto kovany hlinikovy ramena na podvozku, nez o palec/dva vetsi kola. Navic tihnu spis k zakladnim konfiguracim aut.honziss píše:Rozumne naceneny? Tvl dyt i Macan v zakladu stoji 1.7
Pro me je TiguanR proste jen dalsi mqb s haldexem, technika za 1.5m neakceptovatelna
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Macana jsem chtěl (žena nakonec zatrhla, že to je malý a prodejce byl takový divný) a tedy od 1,7 to bylo hooodně vzdálené
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No to sem chtěl říct. Touhle optikou je Cayman docela blízko GolfuR. Akorát že vůbec...
Mě by fakt zajímalo, co si za 1,5 s daní ceník koupis. Když zadání je menší SUV, silnej benzín... A Tiguan už je za ty prachy full full.
HM: Já vím. Taky jsem to parkovací místo v Praze několikrát premeroval a nevyšlo mi to
Mě by fakt zajímalo, co si za 1,5 s daní ceník koupis. Když zadání je menší SUV, silnej benzín... A Tiguan už je za ty prachy full full.
HM: Já vím. Taky jsem to parkovací místo v Praze několikrát premeroval a nevyšlo mi to
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja beru vsechno oholeny na kost, takze pro me je ten macan sakra blizko
Ale jinak do 1.5, zabavny, benzinovy, tak asi jedine stelvio 280 nebo trochu prihodit a X3 nebo Q5 s velkym motorem nebo XC60 B5-T8...?
No proste ne tigose za 1.5 nebo nedejboze full za 1.8, toho pocitu ze me nekdo okradl uz bych se nikdy nezbavil.
Primerene silnej benzin v suv je fajn, pri jezdeni po meste to ma svoji kulturu, pri predjizdeni se clovek neboji, atd...co nechapu jsou ty R opicarny kolem, megakola a s tim spojena cenovka.
Naka normalni verze s 250k TSI koupit jde?
Ale jinak do 1.5, zabavny, benzinovy, tak asi jedine stelvio 280 nebo trochu prihodit a X3 nebo Q5 s velkym motorem nebo XC60 B5-T8...?
No proste ne tigose za 1.5 nebo nedejboze full za 1.8, toho pocitu ze me nekdo okradl uz bych se nikdy nezbavil.
Primerene silnej benzin v suv je fajn, pri jezdeni po meste to ma svoji kulturu, pri predjizdeni se clovek neboji, atd...co nechapu jsou ty R opicarny kolem, megakola a s tim spojena cenovka.
Naka normalni verze s 250k TSI koupit jde?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ mas tam 245k TSI, ale ja bych osobne R bral uz len kvoli zadnemu diffu.
Kola k tomu mensie idu 19 z R-Linu a realne do toho auta neni ani moc co priplacat, to gro tam proste uz je
Takze za mna proc ne, hlavne ak pre niekoho moze byt Turek proste uz moc velky kus auta...
Jedine atraktivnejsie auto mi pride X3M v tej kategorii ale cena tam bude inde trosku.
Ale mat tie prachy tak skoncim v Arteone SB R
Kola k tomu mensie idu 19 z R-Linu a realne do toho auta neni ani moc co priplacat, to gro tam proste uz je
Takze za mna proc ne, hlavne ak pre niekoho moze byt Turek proste uz moc velky kus auta...
Jedine atraktivnejsie auto mi pride X3M v tej kategorii ale cena tam bude inde trosku.
Ale mat tie prachy tak skoncim v Arteone SB R
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja 2.0tsi nenasel, jen hybrid s 1.4 nebo 1.5.
Ve vybave rozhodne vsechno neni, v rodinnem suv chci/a pouzivam aspon:
- tazny
- nabijecku a max usb
- easy-open
- zadni bagy
- kozeny sedacky s pameti, protoze na aute se stridame a chci ho mit vevnitr cisty
Takze jsem na 1.75 s dph, kolik je realna cena po sleve? 250 sundam?
Jsme na 1.5 za mqb, s haldexem, obyc ocel kastle, lisovany ocelovy ramena, proste ten uplne nejprumernejsi matros s rychlim dvoulitrem.
Add aktivni zadni diff - jasne, to uplne nejvic potrebujes v rodinny skatuli s haldexem
Sorry, dle myho to je auto na plakaty a pro novinare aby byl obsah na socialni site
Ve vybave rozhodne vsechno neni, v rodinnem suv chci/a pouzivam aspon:
- tazny
- nabijecku a max usb
- easy-open
- zadni bagy
- kozeny sedacky s pameti, protoze na aute se stridame a chci ho mit vevnitr cisty
Takze jsem na 1.75 s dph, kolik je realna cena po sleve? 250 sundam?
Jsme na 1.5 za mqb, s haldexem, obyc ocel kastle, lisovany ocelovy ramena, proste ten uplne nejprumernejsi matros s rychlim dvoulitrem.
Add aktivni zadni diff - jasne, to uplne nejvic potrebujes v rodinny skatuli s haldexem
Sorry, dle myho to je auto na plakaty a pro novinare aby byl obsah na socialni site
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ja se ted chci jit podivat na arteona. da se okolo 1.1M s DPH s 2.0TSI 140kw coz predpokladam nebude problem trochu prifouknout. nevypada to uplne spatne.
akorat sem teda vsechny prachy co sem mel bokem na auto poslal jako zalohy na matros na barak
akorat sem teda vsechny prachy co sem mel bokem na auto poslal jako zalohy na matros na barak
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Mimochodem sem si vzpomněl. RS Q3 nestojí vůbec takovej nesmysl co bych si tipnul. Matka nakonec vymekla, ale pořád mi to přijde správně zvracenej povoz.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No právě, já takhle z legrace konfiguroval nějaký Porsche, základní cena celkem akceptovatelná, ale pak jsem v konfigurátoru zaškrtnul, že chci kola a volant a najednou to bylo o mega dražší!Stepan píše:No to sem chtěl říct. Touhle optikou je Cayman docela blízko GolfuR. Akorát že vůbec...
Mě by fakt zajímalo, co si za 1,5 s daní ceník koupis.