BMW Divize
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Jo, párkrát jsem to kontroloval A na odtahovce to jelo 3x, takže žádná hrůza Báwo to není no, ale zase je to lepší než třeba Opel
kurde, vam nevim, krabice ma skoro pul mice, olej se meni po 30 tkm a zatim porad jezdi a vypada ze jeste chvilu bude
A to se tam neleje naka LL sracka, ale "obyc" shell helix ultra 5W40. Pravda je ze co cca 10 tkm doliju tak litrik . .
A to se tam neleje naka LL sracka, ale "obyc" shell helix ultra 5W40. Pravda je ze co cca 10 tkm doliju tak litrik . .
tak včera večer sem šel s rodinou tuhle zimu poprvé večerně lyžovat - na Rališku - fajne to bylo.... ale... příjezd od Bučkového sice prohrnutý, ale i tak 15-20cm nesoudržných mokrých rozježděných sraček.... bez mohutného hrabání všema čtyřma ani omylem...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
spatne si skladas souvislosti, jezdil jsem cely prosinec bez strechy a nemel jsem ani rymu A sotva zaclo prset a byt kosa, ze jsem jezdil se strechou i ja, tak jsem za tri dny lehnulmmira píše:hmm, v tom vidim primou souvislost: jizda bez strechy => byt chciply na antibiotikach. jake z toho plyne pouceni?
Abych parafrázoval staré rčení o golfu (nikoliv Golfu! ):
Neexistuje počasí nevhodné pro jízdu bez střechy, existují jen nevhodně oblečení řidiči kabrioletů
Neexistuje počasí nevhodné pro jízdu bez střechy, existují jen nevhodně oblečení řidiči kabrioletů
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
anebo: na horách není nikdy škaredě, akorát máš blbou výbavu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no, tak nejak...pripadne jsou nektere kabriolety blbe konstruovane, kdyz je v nich zimabeaumont píše:Abych parafrázoval staré rčení o golfu (nikoliv Golfu! ):