Maj pravdu. Jen nevim jak to zjistili když jeden má chrochtáka a druhej awd.dollface píše:Tu jsem ještě neměl čest vyzkoušet, ale věřím vám.
BMW Divize
Re: BMW Divize
RWD
no ono asi cokoli bude zabavnejsi nez 530XDA ja v teritorie E9x nenasel nic co by me nadchlo vic nez 550noXnoDnoApavproch píše:potvrzuju... když sem vybíral, tak mi kámoš pučil 530xDA 170kw (e61) a hned potom sem jel tu samou trasu (kus 4proudovky a pak klikaté okresky - Friedlant, Palkowitz, Kozlowitz) 330xDA 170kW (e91 preface) jeho zákonité polovičky... špass faktor je u 3er znatelně, ale znatelně výše
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
už jste někdo měli kontakt s F30?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Německé ceny BM 6 Gran Coupe: http://www.uloz.to/11949524/6-gc-pricelist-pdf
Bez bodů
z toho uložto mi to teď nejde stáhnout, ale je to normálně i na www.bmw.de
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Dnes se mi stála zvláštní věc - moje zimáky jsou trochu jauvajs po czechringu a málem jsem se dnes nerozjel do mírného kopce, musel jsem to nakonec odcouvat No ale co se stalo - hned při prvním protočení kol "cink cink" a vypověděly mi všechny systémy jako ABS, DTC, DSC, kontrola tlaku, prostě všechno se rozsvítilo, že nefunguje.. Po znovunastartování furt stejná chybová hlášení a až po ujetí párset metrů po suché cestě to zmizelo... Nevím, jestli na to mělo nějaký vliv to, že se mi to stalo před bondovým barákem, když jsem jeho děvče jel trochu obšťastnit...
nebo, že někdo o návštěvě věděl a popletl si kabely
Fun: Když on už se blížil domů...