Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
T7 má nahradit T6.1 v osobních verzích.
T6.1 se má nabízet nějakou dobu souběžně, ale jenom jako užitkáč a základ pro Californie.
Následně T6.1 nahradí nová dodávka ze společného vývoje s Fordem (vlastně nové Tourneo Custom s logem VW).
Takže záleží, jaký T6.1 chceš. Pokud Transportera, tak máš asi o něco víc času, než jestli chceš Multivan, pro ten bude příchod T7 znamenat konec v současné podobě. Netroufám si odhadovat, v kterém z těch režimů bude Caravelle.
T6.1 se má nabízet nějakou dobu souběžně, ale jenom jako užitkáč a základ pro Californie.
Následně T6.1 nahradí nová dodávka ze společného vývoje s Fordem (vlastně nové Tourneo Custom s logem VW).
Takže záleží, jaký T6.1 chceš. Pokud Transportera, tak máš asi o něco víc času, než jestli chceš Multivan, pro ten bude příchod T7 znamenat konec v současné podobě. Netroufám si odhadovat, v kterém z těch režimů bude Caravelle.
To jsem zvědav, co ta spolupráce s Fordem přinese, jestli to bude změna k lepšímu? Každopádně padne další originál na oltář kooperace.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No znamy si kupil toho forda tourneo, a v porovnati s T6 to je celkom smutne...
Jako Tourneo není špatné, ale Multivan to teda není, ale ani cenově, to je třeba podotknout.abgx1 píše:No znamy si kupil toho forda tourneo, a v porovnati s T6 to je celkom smutne...
Tak jsem zvědavý, kterým směrem se nový model ubere, jestli víc jako VW, nebo obyčejnější Ford.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ja som v nom mal problem obsediet dlhsie ako hodinu, kratke tuhe sedaky bez tvarovania, ufo palubovka
zadne dvere sa nedali otvorit o viac ako 90°takze schopnost nakladat veci paletakom znacne limitovana
celkovo to posobilo ako horsie auto
zadne dvere sa nedali otvorit o viac ako 90°takze schopnost nakladat veci paletakom znacne limitovana
celkovo to posobilo ako horsie auto
2.0 TDI 103 kW v Touranu v provozu od 6/2015, co je to za verzi motoru a co se tam zhruba kdy sere?
Mám nabídku na odkup firemního se 130 tis. km.
Mám nabídku na odkup firemního se 130 tis. km.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
2015 sa lámali generácie. 103kw bude ešte EA189 - to by pri nájazde 130 tis mohlo byť ešte ok.
Hodne trpia na EGR, ktoré je ťažko predvídať - niekde odišlo pri 70, inde pri 180tis, ale v horizonte do 200tis výmena skoro vždy, ale už sú rozšírené aj repasy. Nepríjemné je, že sa neprejaví dopredu a potom len začne padať do núdzového.
Inak klasika - vstreky (obyčajne až okolo 200tis+ ak to malo normálnu naftu), zotrvák v závislosti na obsluhe. Ak je DSG DQ250 tak preveriť či bol už 2x vymenený olej. DPF drží napriemerne.
Z mne neznámeho dôvodu na Touranoch z tejto gen. odchádzali klimakompresory viac ako na iných autách VW group, ale v začiatkoch to vypozoruješ jemným pískaním pri nabiehaní klímy.
Hodne trpia na EGR, ktoré je ťažko predvídať - niekde odišlo pri 70, inde pri 180tis, ale v horizonte do 200tis výmena skoro vždy, ale už sú rozšírené aj repasy. Nepríjemné je, že sa neprejaví dopredu a potom len začne padať do núdzového.
Inak klasika - vstreky (obyčajne až okolo 200tis+ ak to malo normálnu naftu), zotrvák v závislosti na obsluhe. Ak je DSG DQ250 tak preveriť či bol už 2x vymenený olej. DPF drží napriemerne.
Z mne neznámeho dôvodu na Touranoch z tejto gen. odchádzali klimakompresory viac ako na iných autách VW group, ale v začiatkoch to vypozoruješ jemným pískaním pri nabiehaní klímy.
Takže takové věci běžné spotřeby u TDI, to zní hratelně
Je to manuál takže o starost míň.
Moc díky!
Je to manuál takže o starost míň.
Moc díky!
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ooooch moje prve auto
https://www.autoforum.cz/zajimavosti/k- ... jako-novy/
Povodne otcov sluzobak az do 320000km potom odkupene za "zostatkovu" sumu a ja na tom prihodil dalsich 60000km a poslal do sveta. Slapalo jak hodinky a najvyssiu spotrebu som na tom mal snad 8,5 litra ked som si dal MB - BA za myslim 2:20
https://www.autoforum.cz/zajimavosti/k- ... jako-novy/
Povodne otcov sluzobak az do 320000km potom odkupene za "zostatkovu" sumu a ja na tom prihodil dalsich 60000km a poslal do sveta. Slapalo jak hodinky a najvyssiu spotrebu som na tom mal snad 8,5 litra ked som si dal MB - BA za myslim 2:20
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...