BMW Divize
Re: BMW Divize
fungovalo... do dalsiho dilu, kde uz priznal, ze stoji v servisu uz nevim s cim. imho to je takove auto velka loterie
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
odesla mu civka, holt s tim se musi pocitat . navic vymena za lidovych 1200 GBP odpovida tride a vybave vozu . .
vis jak, tu civka, tam civka
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, podobnou story znám s uživatelem tak stejně starého 760immira píše:tu cívka, tam cívka
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj znam to z osobni zkusenosti. tu rameno, tam tlumic, svicka, civka . . ale co bysme pro to nase pohodli neudelalimmira píše:vis jak, tu civka, tam civka
PeTr7650 píše:jj znam to z osobni zkusenosti. tu rameno, tam tlumic, svicka, civka . . ale co bysme pro to nase pohodli neudelalimmira píše:vis jak, tu civka, tam civka
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
To auto vypada proste uzasne, takove majestatni pritom dynamicke i pres tu svoji velikost
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
zase na druhou stranu, kdyz to jezdi, tak je to zazitek, co. s V12 jsem bohuzel zatim jel jen jednou, v 850i s manualem, uzasne svezeni. i kdyz vlastne kecam, jeste jsem byl svezen v testarosse. ale tam to jaxi bylo o necem jinem
Autoforum.cz
Píská mi něco od pravého zadního kola, co by to mohlo být? Prostě jak nenamazaný řetěz na byciklu
Treba bordel nekde v brzde? Me to taky ted chvili zlobilo, nez to prestalo . Ovsem spis mi to pripominalo cirkularku
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?