BMW Divize
Re: BMW Divize
A ani by nemuselo být v automatu...
240 000 km a bude se dělat nový podvozek vpředu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
E46-ka? Co to stalo ak smiem vediet? Po zime to caka aj mna
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
E46 - 316ti Compact - životnost skončila, ještě by vydrželi jen minulou sobotu frézovali a konec frézování neznačil konec frézování a jedna vyfrézovaná díra napříč je dodělala ...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Co to je za úlet? Vsadím boty, že ten text nade mnou byl ve Snowmanově příspěvku...
meyle HD.. jakou na to ted dávaj záruku? Za mě byla prej doživotní, ale v případě ramen to je co že.... )
JInak na ty značce by to šlo asi docela lehce uvařit ne? přízpusobení stavu a povaze vozovky je jedna věc, ale tohle by bylo asi celkem jasný si myslim... JInak přes měsícem frezovali ve 3 ráno mezi Ustim n.L. a Lovisicema, také bez značek... vlítnul jsem tam taky moc hezky, naštěstí s cizím autem
JInak na ty značce by to šlo asi docela lehce uvařit ne? přízpusobení stavu a povaze vozovky je jedna věc, ale tohle by bylo asi celkem jasný si myslim... JInak přes měsícem frezovali ve 3 ráno mezi Ustim n.L. a Lovisicema, také bez značek... vlítnul jsem tam taky moc hezky, naštěstí s cizím autem
znám jednoho týpka co tohoto úpravce má rád fotku nemámDeli píše:hnusný je to celý chtěl bych ještě fotku případného zájemce
tak jsem našel, ale není moc velká http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 6858_n.jpgAlex.. píše:znám jednoho týpka co tohoto úpravce má rád fotku nemámDeli píše:hnusný je to celý chtěl bych ještě fotku případného zájemce
být tebou tak už bych to nehulilvasco píše:Co to je za úlet? Vsadím boty, že ten text nade mnou byl ve Snowmanově příspěvku...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Toto som tiez nejak nepochopilvasco píše:Co to je za úlet? Vsadím boty, že ten text nade mnou byl ve Snowmanově příspěvku...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...