BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak jo Jsem tu velmi, velmi casto, ikdyz uz bydlim jinde
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Někde kolem strany 100 jsi my nabízel vyzkoušet 130i a vzhledem k tomu, že manželku mám z Plzně, tak mi to nějak utkvělo v hlavě.
RWD
spravne . No az se budes chtit projet , tak dej vedet, porad to plati
Jo 335i me taky kdysi velmi prekvapila, co se motoru tyce. Hlavne rychlosti a spotreby. Ovsem v te dobe jsem jeste nemel s cim porovnavat. Akorat je M3 takova ....tuzsi, holt vic vykonuArnie J píše:no hele, co se týče E90, tak jsem jel zatím jenom v 320ddrugster píše:jasne, rad cinim lidem radost . Ale nic specielniho necekej, normalni 3er s bouli na kapote, zajimavejsim zvukem a vetsi spotrebou. Zadna exkluzivita se nekona
edit: vlastně kecám, nedávno jsem se vezl v 335i, to nebylo špatný
Abych to mel jeste kam nalepitacer.t píše:Já ti přivezu nálepku aby jsi neřekl
nalepím ti ji hned u vchodu až budeš dělat podobné fotky jako Bond tak aby jsi si mohl vzít díl s nálepkou do ruky
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Prima. Teď si nevybavuju jestli máš předFL nebo už tu pokaženou. Vím, že jste mi to s Rikinem nabízeli prakticky na jedný stránce, ale neudržel jsem kdo má kterou.drugster píše:spravne . No az se budes chtit projet , tak dej vedet, porad to plati
Domů přiletim až v půlce prosince, tak se před tím ozvu, jestli jí ještě vůbec máš. Dost mě to zajímá, protože když jsme s PJ diskutovali moje nový přibližovadlo, tak 130i obsadila první příčku.
RWD
Je to po FL. Uvidime jak to casove vyjde. Fakt je ten, ze zamacknu par slz, az ji prodam. Vlastne ani nevim, proc ji vymenuji. Clovek chce nejakou zmenu, tak asi proto. Jestli bude M3 spravna zmena a zda nebyla zmena blbost se uvidi
No, názory na ní znáš. Teď si chce M3 e92 pořídit kamarád a nabídl mi svojí, zcela exluzivní M3 e46. R.v. 2004, najeto asi 50tis.km, ale mě se M-ko nehodí koncepčně. Nebo na to jen nemám, abych ho používal jako daily driver.
RWD