Malickem? Pak jiste nedrzis volant v predpisove poloze za sedm minut ctvrt na pet
Holt kazdemu vyhovuje neco jineho. Pro me zustava idealem ovladani tempomatu E46 - intuitivni a neodvadejici pozornost - mam rad take VW klasiku na leve pacce blinkru. I to jezcela po ruce. Jakykoli dalsi ovladac navic k tem jiz mnoha existujicim je pro me z podstaty rana pro ergonomii...
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
sakra, to hle me zaujalo...ja bych sice chtel E12, ale to je asi nerealny sen...a tohle je kousek a vypada docela pekne...akorat ty reci o sportovnim podvozku me trochu desi, to bude pekny trakar asi....
tak po dnesnim vyletu v BMW jsem se opet ujistil, ze se maji chlapci hodne co ucit od ctyr krouzku v oblasti komfortu, funkcnosti, jistoty jizdy ve vysokych rychlostech apod.
Caddy píše:sakra, to hle me zaujalo...ja bych sice chtel E12, ale to je asi nerealny sen...a tohle je kousek a vypada docela pekne...akorat ty reci o sportovnim podvozku me trochu desi, to bude pekny trakar asi....