Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Co se týče kódování tak jsem si pořídil OBD čtečku a v klidu si to můžete taky nakodovat doma. Mám jednu, v případě zájmu pošlu odkaz. BTW stojí jen asi 50 euro plus asi 40 euro na rok aby to umělo všechny funkce. Já jsem si vypnul SS například.
Tento tyzden zacalo piskat druhe loziskoabgx1 7.12.2019 píše:Vw t6, najazdene 60k km, asi 2,5roka
Nieco dost vyrazne huci od kolies, hluk podobny ako robia offroad pneumatiky
Pneumatikami to nie je, brzdami tiez nie, v okoli kolesa je rozmetana vazelina... Cize asi ložiská
Buduci týždeň to ide do servisu
Otazka: Vztahuje sa na to zaruka? Loziska mi uplne ako spotrebak neprídu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Servis odeslal čerpadlo a komplet vstřikování do Bosche
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jasný, nejdřív dealery donutí vykoupit sklady a pak je obejdou on-line prodejem. Bližší VW košile, než dealerskej kabát.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ne, nejdřív jim nařídili předělat prodejní plochy....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V USA odškodnil a Německu bude odškodnění za ztrátu hodnoty díky Dieselgate. Proběhlo či proběhne něco podobného i v jiných zemích?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Dítě v autě
Zdar borci mám mám nově VW Passat CC 2.0TDi. Máte doporučení, kdo by mi to dobře pojistil? Díval jsme se na klik, epojisteni a ty pojistky jsou dost ořezané.
Pokud se díváte na ty úplně nejnižší ceny základního pov.r. tak je jasné že jsou ořezané...minimální limity a nejméně služeb pro nejnižší ceny.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Kdyz jsem po pul roce otevrel kapotu a zjistil, ze mi ocividne pri posledni navsteve v autorizaku cmajzli kryt motoru, tak s tim uz asi nic neudelam, co?
Mj. Jde nejak zjistit u Tourana 2017 stav baterky? Pred tydnem nastartoval s velkym premlouvanim, pak parkrat v pohode, vcera uz vubec a kdyz jsem dnes chtel volat asistenci, tak to samozrejme naskočilo. Hned se objednam na vymenu, ale docela me to po 3 letech zaskocilo (pak jsem se dozvedel, že nove baterky takhle vydrží bezne).
Mj. Jde nejak zjistit u Tourana 2017 stav baterky? Pred tydnem nastartoval s velkym premlouvanim, pak parkrat v pohode, vcera uz vubec a kdyz jsem dnes chtel volat asistenci, tak to samozrejme naskočilo. Hned se objednam na vymenu, ale docela me to po 3 letech zaskocilo (pak jsem se dozvedel, že nove baterky takhle vydrží bezne).