Nevěřim tomuArnie J píše:věř tomu, na moje slova dojde
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Clovek od dodavatele BMW mi rikal, ze maji problem s nabehem vyroby. Vcera jsme psali takovy souhrn znamych info na http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... ova-dieta/, kde jsou zminena i skutecna data zahajeni vyroby z unikleho vyrobniho planu. Je to cele dost posunute oproti puvodnim predpokladum (zacatek vyroby az v listopadu, vetsina verzi az v unoru 2012 a dale), v podstate si to auto pujde koupit az pristi rok na jare. Takze na tom zrejme neco bude.Arnie J píše:Jo a trojka F30 má mít premiéru 14.10.2011. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč to nedali už do Frankfurtu? :-/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
A jeste jedne vec k F30, prime srovnani s E90:
Vypada to na hledani peti rozdilu
Vypada to na hledani peti rozdilu
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: Jop, v noci jsem to četl a říkal jsem si, že je to všechno nějak později, než se čekalo. Jinak zezadu je to opravdu na 5 rozdílů
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
To jo, i ten prolis na boku vypadá, že je nastejném místě
Video bych to asi takto:
- svetla
- zrcatka
- naraznik
- viko kufru
- delsi zadni dvere, tj. vetsi delka/prostor vzadu
Ha, pet, vyhral jsem No necekane podobne...
- svetla
- zrcatka
- naraznik
- viko kufru
- delsi zadni dvere, tj. vetsi delka/prostor vzadu
Ha, pet, vyhral jsem No necekane podobne...
Skanz3n
Skanz3n
+ ty kočičí oči vzádu
To je už 6, takže až až...
To je už 6, takže až až...
Pokud to tak bude (oficialne o tom ale nepadlo ani slovo), pak jedine v reakci na vlnu nevole, kterou vzbudilo cervencove oznameni novinek pro dalsi modelovy rok. Tehdy byl soucasti tiskove zpravy kompletni vycet motoru a technickych parametru pro 5er 2012 a o 30i tam nebylo zminky.beaumont píše:Opakuju otázku, co jsem napsal už i pod článek o 528i 30th Anniversary Edition: Opravdu ty atmo šestiválce ve 5er končí? V německém ceníku se kromě 528i (R4 turbo) objevila taky 530i (R6 atmo). Stálo by jim to zato, kdyby měla výroba skončit během pár měsíců?
Viz:
http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/_sh ... nload=true
Zrejme tedy nakonec dali prednost vyssim pokutam pred ztratou zakazniku (vsak to tak i dava smysl). Diky z apostreh, overime skutecnost a upresnime clankem. Jestli je to tak, je to rozhodne zajimave...
Skanz3n
Skanz3n
Nové BMW 3 má premiéru 14 října 2011.
Naposledy upravil(a) Dix dne čtv 06 říj 11:46, celkem upraveno 1 x.
Bez bodů
neska večer při cestě ze služebky sem na I/35 mezi SY a mortřebovou pozávodil (a to tak, že dost výrazným způsobem) sub impreza STI....???
sem ho dojel v koloně za náklaďákem (takže sem viděl ty 4 laufy a červený STI na zadečku), předjel, on se mně chytil a moc a moc snažil udržet.... do kilapade držel, pak už neudržel.... pak sem musel zpomalit za další kolonou, opět brzda, dva, tři, čtyři, pět i šest a zase do kilopade visel, pak neuvisel....... a potom ještě jednou stejnětak...
mám si fandit nebo to byla jen lama či bojínek ?
sem ho dojel v koloně za náklaďákem (takže sem viděl ty 4 laufy a červený STI na zadečku), předjel, on se mně chytil a moc a moc snažil udržet.... do kilapade držel, pak už neudržel.... pak sem musel zpomalit za další kolonou, opět brzda, dva, tři, čtyři, pět i šest a zase do kilopade visel, pak neuvisel....... a potom ještě jednou stejnětak...
mám si fandit nebo to byla jen lama či bojínek ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.