BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
charger
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od charger »

Co vím, tak opravdu je to tak, že v pětce se tradiční šestiválcová atmosféra ještě chvíli udrží
Ain´t nobody got time for that
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

vasco píše:530i se dá koupit? Jsem myslel, dle vašich postesků tady, že už ten motor skončil...
Asi novinka :-\
Tak byla 523i a 528i atmo a pak turba v 535i a 550i :) Takže 530i může být přijemné překvapení, navíc má o 10kw, než měla 528i R6 ;;)

EDIT: Tak ta 530i je i v našem konfigurátoru :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Tak na dálnici bych to bral, pěkně si schrupnout a být odpočatý. Někde na internetu byl článek, že auta si v blízké budoucnosti budou mezi sebou "povídat". Jistojistě to směřuje k automobilu v plné podstatě tohoto slova, kde řidič bude už jen pasažér bez pravomocí.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

beaumont píše:Já právě taky, ale teď se objevil jako nový model 530i. A já si nemyslím, že by BMW stálo za to ho vůbec pouštět na trh na pár měsíců. Takže BMW R6 atmo tu s námi asi ještě chvíli zůstane. :ymapplause:
Podle mě tak rok. Jedná se o vyčuraný krok ze strany BMW, jak veřejnosti "dokázat", že vlastně R6 nikdo nechce. Nabídne R4 turbo a R6 o podobném výkonu, přičemž R4 má papírově nižší spotřebu, rychlejší 0-100 a v neposlední řadě o 40000 nižší cenu. Po roce se sečtou prodeje, které budou podle mě asi tak 5:1 ve prospěch čtyřválce a R6 se zruší s konstatováním, že přes možnost svobodného výběru si jej nevybral skoro nikdo.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Jo a trojka F30 má mít premiéru 14.10.2011. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč to nedali už do Frankfurtu? :-/
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Arnie J píše:
beaumont píše:Já právě taky, ale teď se objevil jako nový model 530i. A já si nemyslím, že by BMW stálo za to ho vůbec pouštět na trh na pár měsíců. Takže BMW R6 atmo tu s námi asi ještě chvíli zůstane. :ymapplause:
Podle mě tak rok. Jedná se o vyčuraný krok ze strany BMW, jak veřejnosti "dokázat", že vlastně R6 nikdo nechce. Nabídne R4 turbo a R6 o podobném výkonu, přičemž R4 má papírově nižší spotřebu, rychlejší 0-100 a v neposlední řadě o 40000 nižší cenu. Po roce se sečtou prodeje, které budou podle mě asi tak 5:1 ve prospěch čtyřválce a R6 se zruší s konstatováním, že přes možnost svobodného výběru si jej nevybral skoro nikdo.
:))

To bych byl v klidu, že se budou chtít obhajovat... :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

věř tomu, na moje slova dojde :)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Arnie J píše: Podle mě tak rok. Jedná se o vyčuraný krok ze strany BMW, jak veřejnosti "dokázat", že vlastně R6 nikdo nechce. Nabídne R4 turbo a R6 o podobném výkonu, přičemž R4 má papírově nižší spotřebu, rychlejší 0-100 a v neposlední řadě o 40000 nižší cenu. Po roce se sečtou prodeje, které budou podle mě asi tak 5:1 ve prospěch čtyřválce a R6 se zruší s konstatováním, že přes možnost svobodného výběru si jej nevybral skoro nikdo.
hajzli hajzlovský :ymsick:
RWD
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Arnie J: To je docela dobře možné. :( ~x(
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět