BMW Divize
Re: BMW Divize
a tyhle sou v mých očích možná ještě víc sexy...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
koubes:proč bych měl měnit sání? - já tam už 3-intake manifold mám totiž z výroby....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty jo, ale on musel. Proto na tom motoru má tolik změn. Jde mi jenom o to, že ten DS motorsport by Ti asi mohl pomoct.
Pavproch: jo, ty první jsou kruťárna, ale ty bych chtěl na jedničku, kdybych měl 3dv. s chrompaketem:
Ty druhé ne, zapomněl jsem uvést podmínku, že to musí být m-paketová kola, auto je komplet Mp...
Ty druhé ne, zapomněl jsem uvést podmínku, že to musí být m-paketová kola, auto je komplet Mp...
http://jalopnik.com/5843332/new-bmw-m5- ... r-pleasure
Falešný zvuk motoru v interiéru ? (jestli už to tu někde je, tak se omlouvám, nesleduju to pravidelně..)
Falešný zvuk motoru v interiéru ? (jestli už to tu někde je, tak se omlouvám, nesleduju to pravidelně..)
vasco píše:Takový trapný dotaz - zkoušel někdo dát na 1er 19" kola? Budu mít navíc jedny Stylingy 225, tak bych to tam po zimě dal, když už teď dělám skoro celou novou přední nápravu...
ty seš blázen
Styling 152 Styling 162 - v tom má pavroch pravdu, navíc je měl Simír, když dostali E90 Styling 197 - klasický štýl všechny jsou 8+8.5J, ale předopkládam, že budete zase kupovat jen přední a dávat užovky 225vasco píše:A zároveň - na E92 budem pořizovat nové 18ky, vybírá se pouze z "origo" kol, co se vám líbí?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To jsem přehlídnul... tak pak jedině asi Styling 193, které jsou docela ošklivé, ale zase jsou Mp, tak co Jiné Mp v 18" tuším nejsou...vasco píše:Ty druhé ne, zapomněl jsem uvést podmínku, že to musí být m-paketová kola, auto je komplet Mp...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Jako styling 152 z individual paketu jsou asi nej. Jen tak je na autě nepotkáš, no ale není to M-paket.
Tak 19" na 1er jsou celkem cool...