BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
A co takto hodit tam R17 plechace z E46-ky?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
"originalni kola" to mne vzdy pobavi, ale chapu, ze byvaji ty akce na sety a pak se to veru vyplati.
Před chvílí sem s tím človíčkem ze shopbmw.cz mluvil a mám pár podrobností:pavproch píše:Před asi 2 stránkama sme tu diskutili na tému zimních alu kol pro brambora... jen tak (neříkám, že to hned scu koupit) sem vyguglil líbivou nabídku:
tady
o pneu tam moc nepíšou ale na fotce je vidět, že je to blizzak, čili asi LM25 RFT
Co vy na to, je to seriozní firma, dá se jim věřit? Budou ta kola fakt fungl nová?
Jako vzhledově se mi ten design 158 líbí.... dost hooodně moc.... a podle e90post jsou ta kola prý i zatraceně lehká ....
- ta sada bude pasovat i na mou 316ixT MR2011
- ty gumy sou opravdu LM25, RFT, rychlostní index dokonce V
- dodací lhůta 7-14 dní
Začíná se mi to líbit, bo.... ač mmira tvrdí že ti (levnější) němci jsou splehliví a lifroujou do CZ, tak já fakt strašně nerad nakupuju v zahraničních ešopech...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Už se, prosím, vykašli na tu "316i", už to není ani k pousmání...
ad umytí
v Itálii tu konvenci určitě nemajípavproch píše:Houby povinnost. Konvence to je. A IMHO chybná.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Musím s nesvítícími angel-eyes opravdu do servisu? Pokud ano, poradíte někoho v Brně kromě Renocaru, kdo by to zvládl?
Mimochodem, do tématu BMW to patří jen tak napůl, ale pro p. Jandu a jemu podobné nadšence je to zajímavé: ještě je možné koupit nové auto s motorem BMW 3,2 (z M3 E46) a dokonce ani ne tak extrémně draho.
Wiesmann teď končí s výrobou roadsteru MF3, který je tímto motorem poháněn. Zvolit k němu lze 5 n.6 st. manuál nebo sekvenci SMG, není problém ani mechanický samosvor a sportovní 4pístkové brzdy na obou nápravách (ve standardu jsou jen 1pístkové ) . Prázdná hmotnost 1.180 kg. Cena s lepšími brzdami od nějakých 115.000 euro, nicméně pokles hodnoty velmi velmi nízký, i ojeté kusy se prodávají dost draho. Co vy na to? Mně se to docela líbí. Na denní ježdění to určitě není, ale jako víkendovka proč ne?
Wiesmann teď končí s výrobou roadsteru MF3, který je tímto motorem poháněn. Zvolit k němu lze 5 n.6 st. manuál nebo sekvenci SMG, není problém ani mechanický samosvor a sportovní 4pístkové brzdy na obou nápravách (ve standardu jsou jen 1pístkové ) . Prázdná hmotnost 1.180 kg. Cena s lepšími brzdami od nějakých 115.000 euro, nicméně pokles hodnoty velmi velmi nízký, i ojeté kusy se prodávají dost draho. Co vy na to? Mně se to docela líbí. Na denní ježdění to určitě není, ale jako víkendovka proč ne?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Wiesmann rozhodně ano, za mě dobré.. bral bych ho hned
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!