BMW Divize
- Franta Lopata
- Letec
Re: BMW Divize
Pan majitel má právo se svými věcmi nakládat dle libosti, proto se mu ani nedivím, že se s novináři nechce bavit. Kdo by o to taky stál. Jinak jsem potěšen, že žije v oblasti, kde takové skvosty jsou ponechány bez zájmu nenechavců a že tam ty vozy tak dlouho vydržely.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Já bych to chtěl zdědit
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Franta Lopata
- Letec
Tak za zamluv letenku do Kanady. Takových jako ty tam už stepují před tím salonem stovky. Mně by stačilo se v tom občas svézt.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
chlopi, přiznejte se, kerej z vás to byl:
neska cca 16:50, 4-proudovka R35 asi 6km před Holomócem (na příjezdu od Mohelnice) u benzinky s motorestem jeden takovej týpek zaparkoval černou e46 kupé (podle výfuků R6), na bočních okýnkách nápis "bmwklub.cz" a ani se neohlíd po mým bramborovi s batohem stojícím hned vedle a odešel do motelu? (já sem zrovna o 15m vedle chcal do křoví....)
neska cca 16:50, 4-proudovka R35 asi 6km před Holomócem (na příjezdu od Mohelnice) u benzinky s motorestem jeden takovej týpek zaparkoval černou e46 kupé (podle výfuků R6), na bočních okýnkách nápis "bmwklub.cz" a ani se neohlíd po mým bramborovi s batohem stojícím hned vedle a odešel do motelu? (já sem zrovna o 15m vedle chcal do křoví....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
některý z jmenovaných kousků bych si nechla líbit!
http://auto.idnes.cz/autofotka-z-cesty- ... tomoto_hig
http://auto.idnes.cz/autofotka-z-cesty- ... tomoto_hig
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Myslim, ze uz tu om par hodin proudi debata Kdyz uz odkazy na idnes, aspon ne dvakrat
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
klasický majitel BMWpavproch píše:(já sem zrovna o 15m vedle chcal do křoví....)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Tak aspoň víš, na čem jseš.pavproch píše:chlopi, přiznejte se, kerej z vás to byl:
RWD