BMW Divize
Re: BMW Divize
trochu to tu umrelo, tak prikladam jednu momentku z vikendu seslo se mi pred domem 1360 atmosferickych bavorskych koni v manualu, da se rict posledni mohykani
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je dobry namet na zraz Zohnat co najviac atmosferickych bavorskych koni v manuali
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
njn, to by tam ale nekdo nesmel zavazet tim korejskym nesmyslempjanda píše:Stacilo malo a mohlo jich byt pres 1 700
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Co bude následovat poté, když se doba vydala špatným směřem?Bond007 píše:trochu to tu umrelo, tak prikladam jednu momentku z vikendu seslo se mi pred domem 1360 atmosferickych bavorskych koni v manualu, da se rict posledni mohykani
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
začíná to přípomínat histerii kolem nastupující M3 E36...
- nicméně tentokrát je asi opravdu důvod k panice
- nicméně tentokrát je asi opravdu důvod k panice
Slow and serious
co bylo za hysterii kolem M3 E36? že má moc válců?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
arnie... jseš prd pamětník, ale podle echtových staromilců, to bylo moc měkké, moc poddajné, moc těžké... zatímco E30 M3 byla ostrá jako břitva.
Slow and serious
ja ted nastesti vozovy park trosku obmenil, takze mam aspon na dva tri roky klid..a mezitim snad nekdo dostane rozumWeeper píše:Co bude následovat poté, když se doba vydala špatným směřem?Bond007 píše:trochu to tu umrelo, tak prikladam jednu momentku z vikendu seslo se mi pred domem 1360 atmosferickych bavorskych koni v manualu, da se rict posledni mohykani
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Muselo to prijit, M5d uz je zda se nevyhnutelna
http://www.autoforum.cz/bleskovky/diese ... 1-m-coupe/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/diese ... 1-m-coupe/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n