BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
honziss: tak u aut bez motoru je zbytečnost dávat dozadu širší
Theodoros: kdybys kupoval disky z druhé ruky, tak si je nech preventivně v pneuservisu zkontrolovat, jestli nehází, páč to nedělá dobře zbytku auta... případně srovnání stojí 5-7 stovek
Theodoros: kdybys kupoval disky z druhé ruky, tak si je nech preventivně v pneuservisu zkontrolovat, jestli nehází, páč to nedělá dobře zbytku auta... případně srovnání stojí 5-7 stovek
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak to mas pravdu, ja mam vzadu nazuto 205/55 a docilit pouheho roztoceni zadnich kol je celkem makackaArnie J píše:honziss: tak u aut bez motoru je zbytečnost dávat dozadu širší
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
však já vím, měl jsem 320d na 205/55 a bylo to tak akorát
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
samozřejmě mám origoš bmw zimní sadu tj. všechny čtyři ráfky stejně široké (styling 158)... ale i tak to vypadá divně (v porovnání s letním setupem)
širší guma smaozřejmě ubere výkonu (asitak 0.05% )
širší guma smaozřejmě ubere výkonu (asitak 0.05% )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no tak ja jel s F30 320d xD M-paket 8G ovsem na 16kach zimni origo sade a na oslizly nikoliv namrzly silnici to chtelo porad hrabat a blikali na me oranzovi andele.Arnie J píše:však já vím, měl jsem 320d na 205/55 a bylo to tak akorát
Kdyby to nemělo xdrive tak bych tomu i věřil...
Ad N20 - charakterem je hodně podobný 2.0TSI, ta bezcharakternost je spíš pocitová, protože na rozdíl od RS nebo GTI neburácí tolik výfuk... Takže celkově super, táhne od 2000 do 6000, výkonová špička žádná, ale komu by to vadilo když je tam 8G
Ad N20 - charakterem je hodně podobný 2.0TSI, ta bezcharakternost je spíš pocitová, protože na rozdíl od RS nebo GTI neburácí tolik výfuk... Takže celkově super, táhne od 2000 do 6000, výkonová špička žádná, ale komu by to vadilo když je tam 8G
A ještě dotaz, jde vyměnit volant s pádly za M volant s padly? Na F30
Ano, da se snadno. Ale potrebujes novej volant, kostru, multifunkci a airbag.Theodoros píše:A ještě dotaz, jde vyměnit volant s pádly za M volant s padly? Na F30
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Me řekli v BMW ze to nejde prej kdyby tam nebyli ty padla tak Jo ale s padlama ne a airbag nejde vzít z toho původního?honziss píše:Ano, da se snadno. Ale potrebujes novej volant, kostru, multifunkci a airbag.Theodoros píše:A ještě dotaz, jde vyměnit volant s pádly za M volant s padly? Na F30