BMW 1 M

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW 1 M

Příspěvek od Snowman000 »

pjanda píše:Moc bych se chtel naucit psat kratke clanky, ale nejak mi to nejde ;)
Ani to prosim neskusajte, radost citat a na 10 minut som sa zase mohol stat majitelom takeho auta ;)
A urcite by som zvladol aj viac stran :-bd
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@pj: jj, chvílema sem musel i lehce zelenat.... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

ten test mě doslova vdechnul
SSS - vdechne tě do života
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Musim oponovat, trochu odstupu by neuskodilo, obzvlast ak uz ocarenie prvej noci skoncilo. Takto ten clanok posobi ako PR objednavka BMW...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Nedá se s nim jezdit precizně, je neklidný ve vysokejch rychlostech, hůř filtruje nerovnosti než předchozí M, má vysokou spotřebu, má obrovskej lag po sešlápnutí plynu, brzdy nesnášející opakovaný brždění... Kdyby PJ dělal u BMW a tohle obsáhnul v brožuře, tak je asi bez práce. :D
TSs
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Ja netvrdim a ani si to nemyslim ze ten clanok je na objednavku BMW! Len nie vsetko sa mi musi automaticky pacit a som zastanca toho ze clovek si musi udrzat odstup od testovaneho vyrobku, lebo ak nie potom test neposobi doverihodne. Mozno je lepsie par dni pockat na stravenie dojmov...

Inak tak "emotivny" test som este od p.Jandu necital (dokonca ani na BMW 130) a jeho testy mam velmi rad. Len tu mam pocit ze to trochu prehnal... ale to je moj osobny nazor a vy s nim nemusite suhlasit.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

merlin: ano odstup ma byt, jenze jeden extrem je "test na objednavku" a na opacnem polu "PJ". Jeste jsem ani necetl jeho test a kdyz oznamil, ze bude test 1M tak jsem vedel, ze bude brblat na turbodiry, opevovat M3 E46 a dosahne i pri seniorske jizde spotreby, kterou nedosahne nikdo jiny. To je bohuzel druhy pol a oba dva tyto extremy jsou na nic a nic ctenari neprinesou. Pokud se tedy jako u skoku ignoruje nejlepsi a nejhorsi znamka je idealne si precist ten stred, protoze tam povetsinou nejsou ti, co maji snahu se zalibit a ani ti, kteri maji uz v sobe neco zafixovane a nedokazi se pres to prenest a musi to "cpat" uplne vsude.

Takze nakonec PJ teste nezklamal, vynecham-li ty tri predem jasne veci, tak je to velmi zajimavy a ctivy test jako vzdy a s hodnotnymi informacemi pro ty, kteri PJ znaji. Pro neznale jsou tam pomerne zmatecne informace.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Ze ma turbo lag asi nikoho neprekvapi, jak velkej je zrovna u 1 M muzem vsichni kdo sme s tim nejeli jen spekulovat. Spotrebe nemam duvod neverit, jakmile se na to v turbobenzinu slapne tak to zere jak prokopnuty, to vi taky kazdej kdo si to zkusil. Spotreba pri klidne jizde je vysoka, v tomhle bude met prsty spis kombinace omezenej pocet km, 340koni a jizdni styl...takze si myslim ze by to pro dost lidi bylo vic nez jen "klidna jizda". Za 15l s tim pude jezdit..
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@Eda: za 15 to teda nepude, leda že bys trpěl absolutním sebeovládáním... to auto prostě prahne po plným plynu, zatáčkách a jízdě na limitu... no uznej, kdo by si pořizoval 1M na loudání se vyhláškovýma rychlostma.... přiznávám, že ani s pitomou 316 :D i (a batohem a xD...) to prostě nejde se loudat podle předpisů.... :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Osobně se mi líbí, jak to PJ píše. Pokud auto má vlastnosti, jaké popisuje, je dobře, že to sdělí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Odpovědět