Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji AUTO
g: Vpredu je A4 prijemna, ale za me si dobre nesedla ani neter, ktera ma na vysku to co soudek piva
Jinak nevim, ve srovnani s 3er mi to vpredu neprijde byt zasadne jine, mozna trochu mene mista na nohy. Vzadu je to pak v E90 aspon neco, v B7 neni prakticky nic...
Jinak nevim, ve srovnani s 3er mi to vpredu neprijde byt zasadne jine, mozna trochu mene mista na nohy. Vzadu je to pak v E90 aspon neco, v B7 neni prakticky nic...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
btw, Goesů, neměl jsi náhodou S8? Někdo to kdysi někde psal.. Jestli ne, tak se pletu..
Mám rád automatické převodovky.
ne nemel, mam starou ludru A4
A4 nemá stejnou platformu jako B5 pašík ?pjanda píše:g: Vpredu je A4 prijemna, ale za me si dobre nesedla ani neter, ktera ma na vysku to co soudek piva ...
já si v něm za sebe sednu komfortně a to mám přes metr devadesát
Vana: Platformu stjenou mit muze, ale uvnitr je to co do mista vzadu snad nejmensi auto stredni tridy vsech dob Passat je na tom naopak velmi dobre...
Skanz3n
Skanz3n
kde je potom doprčic ten náskok díky technice ?
pjanda: ja ti cece nevim. Jezdim kazdou chvili s petkou a A6 (obe minule generace), jezdim s B6/7 audinou a jezdivam s trojkou E46 a sem tam i E90 bo jaky byl ten nastupce. V kazdem pripade je audi prostornejsi v podelnem smeru urcite. ono to i zakonite musi tak byt, protoze vice mene pri stejnem rozvoru ma BMW za prednimi koly jeste motor, kterym prichazis o prostor pro posadku, to se nahonit neda nicim. ale tu se asi nedohodneme.
g: Ani ja nejezdim vzadu a v obvykle maximalne s jednim clovekem, takze je mi to celkem ukradene, ale co se tyce prostoru za mnou, kdyz se vepredu posadim jak situace dovoli, je A4 B7 uplne v riti, tam neni nic. A ze bych se vepredu nejak topil v prostoru v A4 oprot 3er, to rici nemohu.
Ale je to jedno, mista vzadu je v obojim kazdopadne malo
Ale je to jedno, mista vzadu je v obojim kazdopadne malo
Skanz3n
Skanz3n
to ano, ale zase je to dobre, ze se drzi kompaktnich rozmeru, to nejsou auta na vozeni 5ti lidi v komfortu
Rozhodne! Presne proto mam pro B7 slabost, je to proste kompaktni sedan... E90 uz je pro me na hrane, treba E92 uz je vylozene opuchla. A to same A5...
Skanz3n
Skanz3n