Nový Opel Insignia - benzín, nebo nafta?
Re: Nový Opel Insignia - benzín, nebo nafta?
Tak super, oplí turba uměly jezdit za dobrou spotřebu, měl jsem Zafiru OPC a ta při běžné jízdě s davem, žrala do 7l.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pekny auto
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Cajk, to dietní naladění a vypínání válců pomáhá.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
-
- Adept autoškoly
Tak jsem se dnes dostal na 5.7 .. vesnice → maloměsto, cca 10 km od sebe. Celej den pak za 6.5 cca 60 km total, motání po městě plus vesnice → maloměsto 3x.
Jsem extrémně rád, že jsem nakonec nešel do té nafty kvůli spotřebě. Aktuálně patrám po tom, co mi vzadu pořád klepe
Jsem extrémně rád, že jsem nakonec nešel do té nafty kvůli spotřebě. Aktuálně patrám po tom, co mi vzadu pořád klepe
Pak Ti napíšu, za kolik jezdí nafta. Koncem dubna by měla být vyrobená
2.9T RWD
-
- Adept autoškoly
Nafta, manuál, GS line + barva, muzika, podvozek a tažné
Dle ceníku za 1,15M s DPH; po slevě 0,76 bez dph
Popravdě jsem to moc neřešil. S Insignií se mi jezdilo fajn, tak jsem naklikal co se vešlo do budgetu, poslal na nákup a čekám až mi ji dodají.
Když jsem viděl tu tvoji, tak budu mít větší kola a více lesklých černých doplňků.
Dle ceníku za 1,15M s DPH; po slevě 0,76 bez dph
Popravdě jsem to moc neřešil. S Insignií se mi jezdilo fajn, tak jsem naklikal co se vešlo do budgetu, poslal na nákup a čekám až mi ji dodají.
Když jsem viděl tu tvoji, tak budu mít větší kola a více lesklých černých doplňků.
2.9T RWD
Koukám, že se ti Insignia poměrně zalíbila. Myslel jsem, žes nad ní zlomil hůlku, po těch servisních problémech.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zalíbila nezalíbila, ono za 750 bez dph nebylo moc na výběr.
Koncern není z nejlevnějších a dodání v lepším případě začátkem 2023. FR a JP neprojde přes pravidla, nesmí to být SUV... Takže nakonec zbyla premie a Opel. Premie by musela být bez motoru nebo bez výbavy... Nakonec vycházela nejlépe Insignia.
Alternativa byla koupit si své a firmě účtovat km. Už jsem měl najitou A5 bez střechy, ale v rámci cash-flow (kupuju byt a až se svět trochu uklidní, tak potřebuju dostavět jeden BD) mi docela vyhovuje, že mě auto "nic" nestojí...
Koncern není z nejlevnějších a dodání v lepším případě začátkem 2023. FR a JP neprojde přes pravidla, nesmí to být SUV... Takže nakonec zbyla premie a Opel. Premie by musela být bez motoru nebo bez výbavy... Nakonec vycházela nejlépe Insignia.
Alternativa byla koupit si své a firmě účtovat km. Už jsem měl najitou A5 bez střechy, ale v rámci cash-flow (kupuju byt a až se svět trochu uklidní, tak potřebuju dostavět jeden BD) mi docela vyhovuje, že mě auto "nic" nestojí...
2.9T RWD
Co to je BD?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3