spíš M26KoPP píše:ještě pár generací a bude z toho M16... vylítneš z cesty a pokosíš hromádku lidí i s čímdál lehčími domy
BMW M5 F10
Re: BMW M5 F10
Uz je mi jasne ze takto krasna a schopna M5 uz nikdy nevznikne a je mi s toho smutno...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Myslim, ze uz nevznikne tolik zajimavych aut, ze je to pomalu na sebevrazdu
Vetsina aut co jsem v zivote mel a ktera se mi libila pozbyla stejne kvalitniho nastupce, popr. ho pozbyla zcela. Zase je tu spousta novych aut, i u BMW... Treba X6, X1, 5 GT...
Vetsina aut co jsem v zivote mel a ktera se mi libila pozbyla stejne kvalitniho nastupce, popr. ho pozbyla zcela. Zase je tu spousta novych aut, i u BMW... Treba X6, X1, 5 GT...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Souhlasím, ale buďme rádi, že vznikla vůbec někdy. Teď jen koupit, zakonzervovat a vytáhnout jen za hezkého počasí.merlin píše:Uz je mi jasne ze takto krasna a schopna M5 uz nikdy nevznikne a je mi s toho smutno...
Ale zrovna M5 E39 má prý docela velké problémy s výdrží motoru, prý nenajede bez velkých oprav zdaleka tolik, co R6 v M5 E34. Jak jsem koupil, tak prodávám, ale je to z velmi dobře informovaného zdroje.
A ještě jedna drobnost: mám doma dobový prospekt M5 E39, klasická knížka BMW, ale uvnitř je ještě sešit o tom, jak to auto jel princ Leopold von Bayern ukázat svému kamarádovi, mladému knížeti monackému, pěkně přes Alpy...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Pry potvrzeni predchozich informaci o M5 s manualni prevodovkou a keramickymi brzdami. Keramika pry podle zvuku, razeni podle projevu auta pri rozjezdech.
Podle me neni pravda ani jedno, brzdy se na konci pri pohledu z boku na CCB moc lesknou a ty rozjezdy a dalsi pohyb mi minimalne neprijdou byt jednoznacnym dukazem... Nebo vidite neco co ja ne?
Podle me neni pravda ani jedno, brzdy se na konci pri pohledu z boku na CCB moc lesknou a ty rozjezdy a dalsi pohyb mi minimalne neprijdou byt jednoznacnym dukazem... Nebo vidite neco co ja ne?
Skanz3n
Skanz3n
Ludia maju fantaziu, ked nieco velmi chcu vidiet tak to vidia
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
merlin: Vidim to stejne Jeste mohl nekdo rici, ze tam neslysi turbo a je to specialni atmosfericka verze pro UAE
Skanz3n
Skanz3n
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pjanda: ta, co jsem sem postoval foto, měla uvnitř volič AT...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bob: Ano, AT je potvrzeny a jisty, MT jen "spekulovana" pro Americany. Proto si to v Californii maluji na ruzovo
Skanz3n
Skanz3n