BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Casy vsetkych kvalitnych interierov su naozaj nenavratne prec a nove bmw to len potvrzuju Stale tam sem tam nieco zavrze,koza ,volant osuchavaju sa daleko aj pri maximalnej starostlivosti E46 bol podla mna tiez jeden s najkrajsich interierov maximalna funkcnost nikde nic navyse a aj po x km stale bez vrzgania Dnes ked davam blinker kolkokrat mam pocit ze mi ta packa zostane v ruke aj tam sa mi zda ze je to ten najlacnejsi plast Mozno som len rozpistany zo 750 ale aj v tej zadna zaclonka nevrzala len ked bola schovana na co tam potom bola? a to vrzganie otravovalo poriadne mal som aj 745 a tiez to tam robilo Obidve auta boli kupovane ako nove max starostlivost tak kde je chyba? Proste vsetko sa dnes sidi a setri aj tam kde nema a mam taky pocit ze napr bmw aj mercedes ziju len z mena ale kvalita cim dalej horsia Pekny den vsetkym!
Zajimave auticko, ale ty zadni svetla po FL, ty puvodni byli lepsi
Interiéry audi vždy přidávaly trochu více té "show" oproti funkčnímu pojetí bmw (proto se mi také vždy líbily více ), ale u 1M se vnitřek myslím hodně povedl. Navíc pokud by se někomu zdál všední, vždy jde přiobjednat BMW performance volant
"funkcni pojeti interieru" no to mi poser kozy to jsou hlody to jsou hlody. Oba interiery funguji naprosto stejne, jen jeden vypada jako frigidni gerta a druha jako vasniva Seherezada a o tom to je. Jsou veci ktere jsou ryze funkcni a pak veci, co jsou naprosto stejne funkcni, ale pridaji k tomu i styl.petris píše:Interiéry audi vždy přidávaly trochu více té "show" oproti funkčnímu pojetí bmw (proto se mi také vždy líbily více ), ale u 1M se vnitřek myslím hodně povedl. Navíc pokud by se někomu zdál všední, vždy jde přiobjednat BMW performance volant
To je taky přesně to co jsem řekl. Zatímco interiér bmw je ryze funkční, audi přidává něco navíc. Pro někoho je to styl, pro jiného laciná snaha zaujmout když ne srovnatelnými jízdními vlastnostmi, tak alespoň Recaro sedadly apod. Mně se to osobně líbí (stejně jako LED pro denní svícení).goes píše:"funkcni pojeti interieru" no to mi poser kozy to jsou hlody to jsou hlody. Oba interiery funguji naprosto stejne, jen jeden vypada jako frigidni gerta a druha jako vasniva Seherezada a o tom to je. Jsou veci ktere jsou ryze funkcni a pak veci, co jsou naprosto stejne funkcni, ale pridaji k tomu i styl.petris píše:Interiéry audi vždy přidávaly trochu více té "show" oproti funkčnímu pojetí bmw (proto se mi také vždy líbily více ), ale u 1M se vnitřek myslím hodně povedl. Navíc pokud by se někomu zdál všední, vždy jde přiobjednat BMW performance volant
jake "srovnatelne" jizdni vlastnosti zase? obe znacky jsou na tom +- stejne, kazdy nabizi neco kapku jineho, ale ze by audi nestacilo na BMW, to vazne ne.
Pokud mluvíme o M vs. RS specifikacích, tak dle mého názoru nestačí.
ano, je to jen tvuj nazor a nazor par fanousku BMW
Nevím kolik dalších lidí má stejný názor, asi máš přístup k datům ke kterým já ne. Ale bmw je dle mého v tomto směru před audi. Stejně tak jak je audi před bmw v porovnání interiérů.
vybrane srovantelne modely dokazi pri velmi dobrem pocasi jiznde Audi prekonat, to ja souhlasim. Tim to taky konci.