Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
No ze se vyhrev nebo ventilace pousti a reguluji automaticky podle nastavene teploty interieru a podle teploty sedadla. Jinymi slovy, kdyz si koupis auto, tak prepnes sedacku na auto a pak uz nikdy nic nezapinas, nevypinas, nenastavujes.řidičBOB píše:Co si představuješ pod pojmem auto fce?
Výhřev si určitě pamatuje poslední nastavení. Ventilace tuším taky.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
No jo no. Holt je to jen lidovy vuzřidičBOB píše:takovou možnost jsem tam nenašel
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ad honziss: auto funkce sedaček slyším prvně. Co to má např. za auto, si nevybavuju, že by mi to někdo zmiňoval při výběru v kategorii XC90 a konkurence jako X5 apod. A mám pocit, že by se mi ta funkce líbila
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to asi ani nemusel. Rád si tyhle věci ovládám sám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vsechny toyoty a lexusy co maj vyhrev a ventilaci. Dokonce se to samo zapina a vypina podle toho jestli je sedadlo obsazene a jestli si dobre pamatuju, tak v nakym testu MB jsem o tom cetl taky.HOUZJ5AJ píše:Ad honziss: auto funkce sedaček slyším prvně. Co to má např. za auto, si nevybavuju, že by mi to někdo zmiňoval při výběru v kategorii XC90 a konkurence jako X5 apod. A mám pocit, že by se mi ta funkce líbila
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Taky si veci rad ovladam sam, ale tohle jsem na zacatku zapnul na auto a nesahnul na to od ty doby. Pritom to technicky neni zadna veda.řidičBOB píše:Já bych to asi ani nemusel. Rád si tyhle věci ovládám sám.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time