BMW Divize
Re: BMW Divize
za mě celkem ok (lepší než 7ma, to zase jo )... ta Banglova se mi líbila víc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Vy mate novou S4 s manualem? S tou bych si strasne rad sjel...Weeper píše:pjanda - Vidíte, to jsem ani nevěděl, do auta s automatem bych nesedl. Tedy sedl, ale dlouho bych v něm nevydržel. Teď se koukám na Cayman a vypadá jako dobré auto s celkem dobrou cenou. Škoda, že model, co je výkonný stejně jako S4 stojí o 400k víc. Je mi ale jasné, že se to nedá srovnávat, Audi vs. Porsche při sportovní jízdě bude někde jinde.
Mne se to auto v podstate libi, ale naprosto me desi skoro nekonecna spotreba motoru. Nicmene jsem mel 3,0 TFSI vzdy jen a pouze s DSG (S4, S5 SB, A6), ktere spotrebu vzdy citelne zvysuje, s manualem nikdy. Proto bych to rad poznal, jestli by se to nedalo snest s nim, je to jinak celkem zajimava potahovka (to neni urazka ).
Pujcil bych Vam na oplatku treba... Skodu Favorit
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Weeper pojed na "sraz" viz
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=146
můžeš vzít sebou i automat na kafe nebo tatranky
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=146
můžeš vzít sebou i automat na kafe nebo tatranky
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
speedster 2.0t neni dobra volba?d1.8t píše:Není. Dlouho mi přesně tohle vrtá hlavou. Nevím proč, ale všechny varianty jsou bez střechy a já auta bez střechy nerad. Zřejmě by to vyřešil Hardtop a u všech aut, který tak nějak přicházejí do úvahy jde sehnat. Pořád dokola přemýšlím jestli koupit 130i nebo něco z týhle čtveřice.mmira píše:Njn, co ale poradite nam chudakum Evropanum, kteri bychom si radi poridili neco ve stylu E30 M3? lehke, agilni auto s rwd, tocivou atmosferou a manualem a bez modernich eko nesmyslu. to uz je asi jen nedosazitelny sen.
Honda S2000
Opel Speedster 2.2 16V
Mazda MX5 NC 2.0
Toyota MR2 spyder
Konecne poradne BMW na videu
http://www.autoforum.cz/bleskovky/ac-sc ... akci-video
Vazne skoda, ze neni slyset...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/ac-sc ... akci-video
Vazne skoda, ze neni slyset...
Skanz3n
Skanz3n
pjanda - neberte to nějak špatně, ale řídím se pravidlem - auto a ženy se nepůjčují
acer.t - ano, pokud budu mít nějaký volný čas, jako že ho je v poslední době opravdu pramálo, tak bych něco takového podniknul.
acer.t - ano, pokud budu mít nějaký volný čas, jako že ho je v poslední době opravdu pramálo, tak bych něco takového podniknul.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Weeper: Zajimave, me pravidlo zni do puntiku stejne , ale obcas jsem schopen udelat vyjimku, treba v tomto pripade bych byl Ale kdybyste me aspon svezl... Zajima me v podstate jedine - spotreba pri urcitem stylu jizdy...
Skanz3n
Skanz3n
znamy to mel a to auto je sileny ale jede peknemager píše:speedster 2.0t neni dobra volba?d1.8t píše:Není. Dlouho mi přesně tohle vrtá hlavou. Nevím proč, ale všechny varianty jsou bez střechy a já auta bez střechy nerad. Zřejmě by to vyřešil Hardtop a u všech aut, který tak nějak přicházejí do úvahy jde sehnat. Pořád dokola přemýšlím jestli koupit 130i nebo něco z týhle čtveřice.mmira píše:Njn, co ale poradite nam chudakum Evropanum, kteri bychom si radi poridili neco ve stylu E30 M3? lehke, agilni auto s rwd, tocivou atmosferou a manualem a bez modernich eko nesmyslu. to uz je asi jen nedosazitelny sen.
Honda S2000
Opel Speedster 2.2 16V
Mazda MX5 NC 2.0
Toyota MR2 spyder
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond to měl a je to jezdnočně velký HC
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III