BMW Divize
Re: BMW Divize
Ten vývoj nám teda dává zabrat
Jen si popláču, když zjistím, že panda III bude z Neapole, tak hned tohle srovnání. Že je nová 1er ošklivá, mi bylo jasné, hned jak jsem jí viděl. Ale v přímém srovnání hrůza hrůzoucí. Znáte toho malýho buldočka, tak ten byl asi vzorem
Je evidentní, že na stará kolena z nás budou na 100% veteránisti ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak v 540 je dolby prologic a posloucham ledacos, od smetany po party rock;) problem je v tom ze interier zvlada ty subwoofery a podobny kraviny dobre,ale zvenku rezonuje kazdej plech,i znacky a tak znim z dalky jak zastydlej tuzer:))Weeper píše:Psal, že pokud se nejedná o Z4 M, tak vyžaduje dobrý audio, z toho vycházim
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
E87 i E92 dělají to stejné. Se vždycky stydím, když odskočím z auta... ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Party rock! tu tu tu tu tu tu tu ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Tak možná z jara bude opět BMW.. jsem mrknul schválně na ceny 330ci a ono je to pořád stejně drahý
To jsou dobré koupě.. Za něco, co jsem měl já bych zaplatil pořád nějakých 13 000,- euro.. Za facelift kupé 15000,- + :-/
Já myslel, že je to pro tebe nudná škatule a s MX-5 si vrníš blahemKoby píše:Tak možná z jara bude opět BMW.. jsem mrknul schválně na ceny 330ci a ono je to pořád stejně drahýTo jsou dobré koupě.. Za něco, co jsem měl já bych zaplatil pořád nějakých 13 000,- euro.. Za facelift kupé 15000,- + :-/
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Noo.. Jako je to pravda... Ale pokud tě okolnosti přinutí mít jedno auto, nevymyslíš nic lepšího než bmw... Mx-5 se 4 sedačkama a střechou pevnou se nedělá zatím ![Sick :ymsick:](./images/smilies/31.gif)
![Sick :ymsick:](./images/smilies/31.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to by mohla byt odpoved to nove Toyobaru...ak sa ho ovsem dockame...a nebude to nejaky pricapnuty Prius hnus...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
aaaa, tyjo, to je parada, BMW umi udelat i poradne sedacky, kdyz na to prijde ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2