BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

mně se profil a prdelka líbí velmi, čumáček v M je snesitelný, bezM taktak vyhovující
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Arnie J píše:Týýýýý!!! Ty pudeš :D Jednou jsem pod vlivem nevím čeho napsal, že bych chtěl X1 (ač vypadá jak bouraná do zdi), a už to budu mít do smrti na talíři, jo? :ympray:
Taková věc se neodpouští :D A myslím, že to nebylo jen jednou /:) :| #:-s :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

ExFun píše:Pavle, neber to urážlivě, ale snad sis nemyslel, že dokážeš poznat u auta něco víc než vývojáři BMW. (...)
Nejde o to poznat, jde o to jak to vnimat resp. co vnimat jako spravne a co jako spatne. Zde bych rozpor cekal, nebot vyvojar by mel byt ztotoznen s tim, co mu veli zajem vedeni, jinak nemuze delat svou praci dobre. Krom toho, toto nebyli zrovna lide o volantu, to byli lide z vedeni, sef vyvoje jednicky, sef vyvoje podvozku vsech modelu krom M, sef vyvoje vsech naftovych motoru ad. To uz nejsou jen taci, kteri poslouchaji, ti i rozhoduji, jinak by opet nemohli dosahovat rozumnych vysledku.

Nevidim to tedy tak jednoznacne jako Ty, jakkoli je mi samozrejme jasne, ze jednaji podle nejakeho zadani, ktere bude vykalkulovane podle nejakych vice ci mene relevantnich pruzkumu trhu.

Pokud od nekoho slysim napr.: "V roce 1999 bylo absolutne nepredstavitelne, ze by trida 7 dostala naftovy motor. Dnes se uvazuje o pouziti naftoveho ctyrvalce a nemyslim si, ze je to dobry napad," je to pro me pekvapive vyjadreni, zvlast kdyz vim od koho (radeji nebudu upresnovat)...

A krom toho, nektere vysledky jsou natolik nesmyslne, ze si myslim, ze pri vyvoji rozhodne nekdo nepoznal to co ja :) Protoze opravdu nevim, jaky ma smysl udelat 118i jakozto "sportovni" volbu (takto prezentovano) a nadelit ji ctverici nastavitelnych rezimu, z nichz jsou vsechny ctyri tupe... To uz neni o tom, na koho je to mireno, to je prosta chyba, nevyuziti potencialu, rozpor mezi avizovanym a skutecnosti atd.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak 7ma (E38) měla to staré TDS někdy od roku 95/96 :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

brasci píše:A 120d sa nedá nakonfigurovať v tej línni sport? Iba urban?

V tej čiernej a tej šedej :x
Urcite jde kombinovat cokoli s cimkoli, to pouze za prezentacni si vybrali 2,5 kombinace:
120dA Urban - standardni podvozek
118i Sport - standardni M podvozek
118i Sport - adaptivni M podvozek

Chteji urcite ukazat ty odlisne charaktery, o kterych od zacatku mluvi. A v podstate to tak je, jen ne kazdy se podle me povedl :)
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Snowman000 píše:Suhlasim, ze v ciernej vyzera prijatelne, ale peknym by som ho nikdy nenazval a oddelenie dizajnu v BMW by si za tento vytvor zasluzila minimalne znizit platy ak vobec nejake dostali :P
Byl tam i clovek, ktery to "kreslil", cekal jsem pri prezentaci nejake hazeni vajec, ale nic :D Ono to ale v realu opravdu neni osklive. Fesak z toho uz nebude, ale nepotkal jsem snad nikoho, kdo by pri kontaktu s tim autem zvracel...
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

pjanda píše:Byl tam i clovek, ktery to "kreslil", cekal jsem pri prezentaci nejake hazeni vajec, ale nic :D Ono to ale v realu opravdu neni osklive. Fesak z toho uz nebude, ale nepotkal jsem snad nikoho, kdo by pri kontaktu s tim autem zvracel...
Ja by som sa asi neudrzal, ale neviem ako by som sa v prvej rade na taku prezentaciu dostal :P Verim, ze nazivo to cim dalej tym menej bude vyzerat zle a raz si na to vsetci zvykneme... Urcite by to bol vacsi sok, kedy sme neboli mesiac predzasobovany fotkami zo vsetkych uhlov a od najskaredej 1er az po tu ciernu v M-pakete...

A mne osobne nepacila ani E87 ked prisla na trh, no teraz ked vidim 3dv. v M pakete tak sa mi podlamuju kolena :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak mně se E87 líbila hned od začátku :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

e87 je u mně na tom stejně jako tahle nová F(koliktoje?)... deset? profil ok, prdelka ok, čumák hroznej
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Dix píše:V konfigurátoru na českých stránkách je tohle:

Automatická převodovka 54 200 Kč

Sportovní automatická převodovka 58 475 Kč.

Tak by mě zajímal rozdíl mezi těmito automaty. :)
Není to jen o (ne)přítomnosti pádel pod volantem?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět