Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
V prodeji je cca rok
Určitě jsi ho už viděl vícekrát. Jen sis ho nevšiml, protože jen další nudný VW.
Určitě jsi ho už viděl vícekrát. Jen sis ho nevšiml, protože jen další nudný VW.
2.9T RWD
Aha. Fuckt neviděl, zadní světla sou natolik jiná než Leg I i II. gen nebo Turek, že se to nedá splíst. I dyž vzhledová podoba tam je.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
T-Roc bych zrovna neřekl, že je nudný. Dizajnem určitě ne. Uvnitř ano.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No hlavne jsou tam na vyber aspon nejaky barvy. To co VW nabizi u Passatu je fakt tragedie. Nudna, cerna, tmava, seda… to je vyber jak na funus.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No, ano. Ale tak je to všude - kupujou to IMHO primárně fleeety a výběr barev je obecně „50 odstínů šedi“, je to katastrofa. Kdysi se dělal Passat Alltrack v takové oranžové myslím, ale už ani to ne
Teď myslím představili docela hezkou zelenou.
Já to ale řešit nemusím. Já mám povolenou jen tmavě modrou až modro černou a tu mají.
A jako FO bych si pro Passata stejně nešel.
Já to ale řešit nemusím. Já mám povolenou jen tmavě modrou až modro černou a tu mají.
A jako FO bych si pro Passata stejně nešel.
2.9T RWD
Hele neni, mrkni na konfig Superbu, nebo klidne Fabie! Tam ale pak nastava opacnej problem, kdy se clovek nemuze rozhodnout kolik moc toho je. Nastesti vzorniky to jisti.EL_XEL píše:No, ano. Ale tak je to všude - kupujou to IMHO primárně fleeety a výběr barev je obecně „50 odstínů šedi“, je to katastrofa. Kdysi se dělal Passat Alltrack v takové oranžové myslím, ale už ani to ne
Mam dojem, ze tech malo barev co tam Passat mel, ted jeste orezali s blizicim se faceliftem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano - a tam přidají Modrou Lapiz (z GolfuR) a tu zelenou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Je tam problém s výhřevem čelního skla - pokud je pod nulou s zapne se výhřev, tak sklo praskne To ale není takový průser, jako ten s příplatkovým vzducháčem. Zatím bych počkal...
To je problém jenom u vzduchu anebo i u aktivních stabilizátorů ?
Bez bodů