Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
to říkal i slepý
Moje výběrové řízení na nový vůz tak bude moci začít... Akorát nevím, zda toho Turka vůbec chci
Moje výběrové řízení na nový vůz tak bude moci začít... Akorát nevím, zda toho Turka vůbec chci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kolik bude zrat 3.0TSi? 14? U X5 jsem chtel predvadecku 4.0i a nikde to nemaji A po 45e ani vidu ani slechu.
BTW Touareg nebude mit v brzke dobe hybrid? Ze by se jeste navic pridal problem s pohonnym systemem:)
BTW Touareg nebude mit v brzke dobe hybrid? Ze by se jeste navic pridal problem s pohonnym systemem:)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
14 bude takový zdravý začátek asi. Osobně to tipuji nad... 3.0TDI jezdí za 10. Podle mne je to do těchto velkých/těžkých SUV nesmysl. Pro mne určitě - 90% dálnice a tam bojuji s odporem vzduch, takže furt 15+
Hybrid bude také
Hybrid bude také
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez si myslim, ze TSI moc vyznam v tomto nema, jedine ak je fakt caste mesto a hybrid bude to iste v bledo-modrom (a este sa nacakame, aspon ze to nebude ten Cinsky hybrid )...tak jak pise rB...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak od dnešního dne opravdu lze objednat V8 TDI. Startuje na 2,3 mio
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No v konfiguratore ho nevidim By ma zaujimali teda technicke data k nemu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Cena Touarega mi prijde hodne prestrelena. Neporovnaval jsem teda V8, ale silnejsi V6 po slevach na ICO vychazi na +0,5m oproti minule generaci a vyjde mi to draz nez X5 ... lidove to moc neni.
Technické parametry víš ?řidičBOB píše:Tak od dnešního dne opravdu lze objednat V8 TDI. Startuje na 2,3 mio
Bez bodů
Čtyřlitrový turbodiesel ohromí nejvyšším výkonem 310 kW (421 k) a maximálním točivým momentem 900 N.m. Základní cena osmiválcového Touaregu byla stanovena na 2 294 900 Kč a jak se na vrcholný model sluší a patří, osmiválcový Touareg bude mít sériovou výbavu rozšířenou o vzduchový podvozek, sedadla ergoComfort čalouněná kůží Vienna, paket Světla a výhled, přičemž ve specifikacích Elegance a Atmosphere bude výbava V8 TDI rozšířena o 19“ kola z lehkých slitin Tirano.