Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
a pak mi to taky připomíná pepu vojtka:
"místo na koních tam jezdí ve medvědech"
"místo na koních tam jezdí ve medvědech"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
už to žije 3. deňFranta Lopata píše:Den, maximálně dva. Škoda, že se neživím tvorbou reklam. To chtělo hodně práce vymyslet.
- Franta Lopata
- Letec
Tak to pak jo. Já nikdy neměl dobrý odhad.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Nie si lopata pre nič za nič
- Franta Lopata
- Letec
Však jsem na ní také náležitě hrdý, není hrdější lopaty než jsem já.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Jedna z najlepsich reklam na auta co som poslednu dobu videl
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Co vravite na tuto reklamu?
Nepride vam trosku nedostojna a agresivna na mercedes? predsa len je to luxusna konzervativna znacka...
Mne to pride, akoby na tom boli v MB dost zle ked uz idu touto cestou - akoby sa bali konkurencie a boli si vedomi toho, ze prezentovat samotny produkt im nepomoze..
A toto moze imho cast klienteli aj odradit.
Nepride vam trosku nedostojna a agresivna na mercedes? predsa len je to luxusna konzervativna znacka...
Mne to pride, akoby na tom boli v MB dost zle ked uz idu touto cestou - akoby sa bali konkurencie a boli si vedomi toho, ze prezentovat samotny produkt im nepomoze..
A toto moze imho cast klienteli aj odradit.
Mne sa prave paci ta "politicka nekorektnost", uz ma unavuju nudne euro reklamy...
Staci stravit trochu casu v USA a pozerat ich reklamy a clovek pochopi ze nie vzdy sa musi pouzivat pojem "bezny praci prasok" a "iny mobilny operator" ale lepsie je priamo zautocit na konkretneho protivnika...
Staci stravit trochu casu v USA a pozerat ich reklamy a clovek pochopi ze nie vzdy sa musi pouzivat pojem "bezny praci prasok" a "iny mobilny operator" ale lepsie je priamo zautocit na konkretneho protivnika...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
To ale nie je v europe zakonne... som teda zvedavy ci nebude mat tato reklama nejaku dobru...