266 000 cca a stake funguje skvele...desim se kdy prestane,acer.t píše:btw: kolik má najeto ta 5er ? slyšel jsem že už 250 ?
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007 píše:266 000 cca a stake funguje skvele...desim se kdy prestane,acer.t píše:btw: kolik má najeto ta 5er ? slyšel jsem že už 250 ?
to nová určitě nevydrží bez větších investic
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bonde, proc? Koupis si toto: http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-5 ... na-100-km/
Pokud je v Tobe jeste alespon spetka toho, jaky jsi byval, prumery pres 200 z toho hrave dostanes
Pokud je v Tobe jeste alespon spetka toho, jaky jsi byval, prumery pres 200 z toho hrave dostanes
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
urazi me myslenka,, ze si nekdo mysli, ze bych mohl na podobnej povoz pomysletpjanda píše:Bonde, proc? Koupis si toto: http://www.autoforum.cz/bleskovky/bmw-5 ... na-100-km/
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vzhledem k tomu, ze to vypada, ze jedinou alternativni myslenkou bude brzy vlak (vsak ani toto auto nesplnuje limit EU pro rok 2020...) bych se neurazel
Skanz3n
Skanz3n
v klidu, 2020 zadna EU nebude, a budem jezdit na bezkach, protoze bude doba ledova
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Pridali jsme do clanku o novinkach pro sestku par fotek 640d s M paketem, na ktere jsme vcera zapomneli. Zaujala me tato:
Zda se mi to, nebo takto vypada 6er s halogeny?
Zda se mi to, nebo takto vypada 6er s halogeny?
Skanz3n
Skanz3n