BMW 3 F30
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 3 F30
jj, hezký, ale Bond jezdí rychleji, tohle byl slabej odvar
Mne se to zda nekde kolem devadesatkyjarka píše:Moc pěkný , jen se mi zdá že ta kamera to hodně zpomaluje. Tam musely být často rychlosti 200+, některý úseky vypadají kurevsky rychle...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ve scenari puvodne bylo i: opened course, amateur drivers, attempt yourself. Ale asi to staci i bez tohoArnie J píše:tak jsem to zkouknul a dobrá hláška na konci
Skanz3n
Skanz3n
Skromny testik: http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... -moznosti/
Jednooky mezi slepymi je prilis silne, ale decentnejsi vyjadreni v podobnem duchu by bylo spravne. Nektere veci jsou zkratka spatne, ale jinde jsou jeste hur.
Osobne si myslim, ze technika toho auta je i pres minimalni zmeny v posledni dekade porad spickova. Ale celkovy dojem je zbytecne strhavan dolu nemistnou elektronikou a vymysly jako runflaty.
Presto rikam: doporuceno. S manualem, "normalnim" elektrickym posilovacem, standardnimi pneu a v nejhorsim pripade s trochu poladenym podvozkem to bude porad spicka mezi sportovne ladenymi sedany stredni tridy. Trochu vice "relativity" se do toho pokusim vnest dalsim clankem, toto uz je dlouhe i bez srovnani s cimkoli...
Jednooky mezi slepymi je prilis silne, ale decentnejsi vyjadreni v podobnem duchu by bylo spravne. Nektere veci jsou zkratka spatne, ale jinde jsou jeste hur.
Osobne si myslim, ze technika toho auta je i pres minimalni zmeny v posledni dekade porad spickova. Ale celkovy dojem je zbytecne strhavan dolu nemistnou elektronikou a vymysly jako runflaty.
Presto rikam: doporuceno. S manualem, "normalnim" elektrickym posilovacem, standardnimi pneu a v nejhorsim pripade s trochu poladenym podvozkem to bude porad spicka mezi sportovne ladenymi sedany stredni tridy. Trochu vice "relativity" se do toho pokusim vnest dalsim clankem, toto uz je dlouhe i bez srovnani s cimkoli...
Skanz3n
Skanz3n
Tak to dopadlo v rámci dnešní pošahané doby opravdu dobře... jsem rád.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
dyk sem to říkal, že pozitiva motoru převáží na negativy zbytku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@pj: jak se ta 35i EURO 5 vypořádává s padáním otáček při řazení nahoru při vysokém zatížení?
Ta moje 30i (subjektivně) zlobí čímdáltímvíc, žačínám se fakt obávat, že to není naladěním (buď sem si toho dříve nevšimnul, nebo to tam tak do 10kkm fakt nebylo...) ale že je něco špatně....
Ta moje 30i (subjektivně) zlobí čímdáltímvíc, žačínám se fakt obávat, že to není naladěním (buď sem si toho dříve nevšimnul, nebo to tam tak do 10kkm fakt nebylo...) ale že je něco špatně....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak mizerne jako ta Tvoje tedy rozhodne nepavproch píše:@pj: jak se ta 35i EURO 5 vypořádává s padáním otáček při řazení nahoru při vysokém zatížení?
U turbomotoru tohle paradoxne problem nebyva. Jsou z podstate euro-friendly, tak to nemusi dohanet podobnymi nesmysly. Jinak klasicka Playstation-ficura - otacky se pohybuji tak nejak normalne, ani pomalu, ani rychle, ale kdyz automat preradi, rucicka otackomeru leti dolu jako Apollo 13, motor je nekde v zavesu. Tehle virtualni reality je na palube tolik...
Skanz3n
Skanz3n
Dyť to jezdí za méně než můj diesel s 1/2 výkonem Zkoušeli jste zkontrolovat realitu BC podle tankování?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jezdis pres 20?ExFun píše:Dyť to jezdí za méně než můj diesel s 1/2 výkonem Zkoušeli jste zkontrolovat realitu BC podle tankování?
Ona 335i nebyla nikdy zvlast lacna po palivu, turbo toho vykonu moc nepridava, ale ted je to pri zatezi jeste o nejakych 10-15 procent lepsi. Ty ultranizke spotreby pri stabilne pomale jizde bych pricital prevodovce, osmicka je dlouha jak Vanoce a tento motor s ni jede od volnobehu. A take to chce inteligentniho ridice
Jinak samozrejme porovnavali, rozdil vychazel do 5 procent. To je v mezich toho, ze plnou natankujes pokazde trochu jinak...
Skanz3n
Skanz3n