Doktor z hor může být i Krušnohorec z Karlových Varů.
Asi to bude opravdu tak. Ale v benzínovém provedení pro matky na jízdy po městě nebo pro děti ruských milionářů. V dieselovém provedení pro obchodní cestující, třeba pro prodejce léků.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
B-klasse je něco jako Golf Plus - je to cílené hlavně na praktičnost. Smysl rozhodně má. Pro řidičské konzumenty, jinak aktivně žijící, i větší než běžné koncepce.
A-klasse je také nedoceněné auto.
Tak já bych stále setrval u modelu ML, navenek velký vůz, nicméně uvnitř značně a striktně je prostor omezen a na to, že má řazení u volantu, mě nejvíce omezoval ten středový tunel, který je dobrý maximálně tak na podržení plastové lahve.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Byly to reakce na ten to článek: http://www.autoforum.cz/bleskovky/merce ... o-medveda/
Protože jak jsem již psal výše, vlastně na předchozí straně, tak dodnes jsem nepřišel na jako cílovou skupinu je tento model zaměřen.