To jako u 20d?vasco píše:V klimkovickým tunelu stahuju okýnka pokaždé...
BMW Divize
Re: BMW Divize
proč by ne? Mně se svist turba líbí. U dieselů je škaredý zvukový projev při stání, jak jedou, už pohoda.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
brambor potěšil.... nedělá z člověka pitomce jako třeba šáde....
vzpomínám, jak sem kdysi do e36 (s deklarovaným objemem nádrže 63lt) nalil opravdu 63litrů... a neska sem do brambora e91 při dojezdu dle BC 4až10km nalil 61.97 litru....
zato šáde, škoda mluvit.... deklarovaných 60litrů = maximálně do toho naliješ 55litrů, i když už máš v nádrži saharu....
vzpomínám, jak sem kdysi do e36 (s deklarovaným objemem nádrže 63lt) nalil opravdu 63litrů... a neska sem do brambora e91 při dojezdu dle BC 4až10km nalil 61.97 litru....
zato šáde, škoda mluvit.... deklarovaných 60litrů = maximálně do toho naliješ 55litrů, i když už máš v nádrži saharu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: To ze skodovek zrejme ubrali to co do VW pridali Ja jsem do Golfu V GTI tankoval bezne (tj. u rozlicnych pump) i o pet litru vice nez byl objem nadrze a to ani nebyla uplne prazdna...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
tak CRT je vyprodané je tu někdo ze 67 ?:)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Ale no tak. Do fabie, která má deklarovaných 45 litrů klidně naliju 55 litrů Nesmíš to jen soudit podle O2, které nemá čudlík na odvzdušnění nádržepavproch píše:brambor potěšil.... nedělá z člověka pitomce jako třeba šáde....
2.0i 107kW
heh, jsem premyslel, proc mluvis o monitorech, CRT uz dnes temer nikdo nepouziva a kdo by to kupoval nove, zeacer.t píše:tak CRT je vyprodané je tu někdo ze 67 ?:)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já ti nevím, ale mě osobně zvukový projev dieselu vadí, neboť asi mám nějaký citlivější sluch, ale dunění při akceleraci, případně konstantní jízdě je pro mě velice nepříjemné, a to sem jezdil od TDI 66kW, 74kW, 77kW, TDCI, 3.0TDI a výsledek vždy stejný, při delších trasách mě z toho bolí hlava, takže s tímto tvrzením bych byl hodně opatrný, záleží na subjektivním vnímání daného jedince. Ale co se týče svistu turba, tak stím souhlas, to se líbí i měExFun píše:proč by ne? Mně se svist turba líbí. U dieselů je škaredý zvukový projev při stání, jak jedou, už pohoda.
SORRY ZA OT
2.0i 107kW
smoula: opravdu nema? posledne tesotvany hurvajz ho mel.
Autoforum.cz
Ano, ze zkušenosti s Octavii 2 TDI před FL mohu říci, že ta opravdu čudl na odvzdušnení nádrže neměla. Fabia 2 ho již opět mámmira píše:smoula: opravdu nema? posledne tesotvany hurvajz ho mel.
2.0i 107kW