BMW Divize
Re: BMW Divize
Já tady těm stříbrným autům s černýma kolama nějak nemůžu přijít na chuť. Preferuji klasiku (jako třeba nová M5 v modré "prezentační" verzi).
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Musim z niecoho zit a nemozem za to ze ludia sa radi na nieco "hraju" a poziciavaju najviac SUV... Ak to chcu, maju to mat a neriesim to, hlavne nech platiapavproch píše:+1 (ve všech bodech okrem požičovně)merlin píše:Ja vyhradne len kombi, dokonca uz minimalne 10.r som nevlasnil ine auto ako kombi
SUV nikdy v zivote, staci ze ich poziciavam... dokonca sa priznam ze o nich ani necitam, ta kategoria ide mimo nma
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
A to já SUV chápu. Jediný jejich problém (pro mě) je, že nejsou moc provozně efektivní. Nicméně, pro řidiče-pasažéra jsou to příjemná auta - zvýšený posed je velmi příjemný a dává pocit jistoty, do některých se i lépe nastupuje než do nízkého sedanu, navíc jsou, při vyloučení varianty combi, nejpraktičtější. Velkou výhodu mají (kupodivu) ve městech, kde díky světlé výšce a v mém pojetí i použití vysokoprofilových pneu, není třeba tak řešit obrubníky apod. Ale opakuji, že to je pro lidi, kterým nejde o řízení.
Nesmysl jsou se silnými benzíny, na nízkoprofilech a s úpravami směrem ke sportovnu, tam jde o snahu o něco, co je z podstaty vyloučeno.
Má představa je, že pokud se bude dařit, tak v souvislosti s rodinou se já posunu od sedanu do coupé-like sedanu (CLS, A5SB, 6GT, XF) a druhé auto do rodiny právě nějaké umírněnější SUV (Quashqai+2, Evoque apod.)
Nesmysl jsou se silnými benzíny, na nízkoprofilech a s úpravami směrem ke sportovnu, tam jde o snahu o něco, co je z podstaty vyloučeno.
Má představa je, že pokud se bude dařit, tak v souvislosti s rodinou se já posunu od sedanu do coupé-like sedanu (CLS, A5SB, 6GT, XF) a druhé auto do rodiny právě nějaké umírněnější SUV (Quashqai+2, Evoque apod.)
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Pro mě je nepochopitelné především video pro tenhle článek. Už i BMW samotné si dovolí "nadabovat" do rozjezdu téhle krásně znějící V8 zvuk nového šestiválcového BMW M1 (nástřel, jistě to nevím, jen vím že takhle nezní V8 v M3).pjanda píše:Dost bylo obscennosti kolem kombiku , meli bychom tu jeden pekny sedanek
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... 450-konmi/
Docela jsem se na to tesil, ale jsem zklamany. Automat to cini nekoupitelnym a obavam se, ze podobne to bude s cenou. Pri takto omezene edici... Pres 3 miliony?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Wow tak to je palka, to muze dat jen sileny bmw fanousek za park koni + trochu karbonu. Ani se nedivim, ze jich je jen 67, vic blaznu snad ani nenipjanda píše:Tak k M3 CRT uz je znama i cena, 130 000 Eur, takze jsem se bohuzel nemylil...
Já to tvrdil hned, že ve stříbře to bude něco zoufalého, ale Vasco nééé, ten byl zase chytrejpjanda píše:Toto je skutecne jak blizke setkani tretiho druhu, zpoza stromu vykoukla vesmirna prisera. "V realu" to podle ocekavani vypada jeste hure nez na vyumelkovanych oficialnich fotkach...
Na těch 13" to vypadá vážně prímovněpjanda píše:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak to každápádněacer.t píše:z toho první se mi chce zvracet
vyrazil a pověsil bych každého kdo v tom má prsty
ani já, myslím, že černá kola nesluší žádnému stříbrnému autuArnie J píše:Já tady těm stříbrným autům s černýma kolama nějak nemůžu přijít na chuť. Preferuji klasiku (jako třeba nová M5 v modré "prezentační" verzi).
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
ja se asi udelam....toje fakt nejkrasnejsi auto posledni doby