To je následek úniku nějaké halucinogenní látky poblíž kanceláří vývojového (nebo marketingového?) oddělení?pjanda píše:Jinak to vypada, ze tu mame konecne dustojneho nastupce Z4 M
http://www.autoforum.cz/tuning/ac-schni ... milionu-kc
BMW Divize
Re: BMW Divize
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak se mi vcera konecne podarilo svezt batmobilem rychlostmi vyrazne pres 250. Po x letech se konecne nasel nekdo kdo umel sundat omezovac. Taky jsem pochopil smysl omezovace na 250 od 270 uz je to opravdu celkem svizna jizda a sebemensi vitr nebo nerovnost autem celkem hazou. Kupodivu se i sebemensi zatacka zda celkem prudka kdyz k tomu mate jeste auto na zimnich tak je z toho takova nervozni hyperrychla a zaludna bestie
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Rozhodne to zmeni pohled na nektere veci, leccos se nad 250 meni rychle Zatacky, ktere sly vcera jezdit naplno, razem nejdou
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
slušná prácepjanda píše:Jinak to vypada, ze tu mame konecne dustojneho nastupce Z4 M
http://www.autoforum.cz/tuning/ac-schni ... milionu-kc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Výroba 5er....skoro jako lego ..až na ty svářečky
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
takhle uz to dnes vypada v kazde automobilce. jen tady jsou z procesu vystrihany vsechny pozice na lince, kde se vyskytuji lide.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ta naftova Z4 je samozrejme nesmysl, ale kdyz se podivate, o cem jsme si tu psali uvodem, tak jsem mluvil presne o takovem aute - maly lehky naftovy sportacek s ultranizkou spotrebou a peknou dynamikou, bez ohledu na projev a chararkter motoru. Akorat stejne "dobry" napad nemeli u BMW, ale u ACS.
Proste kdyz uz tak uz, proc se babrat s mezikroky. Ostatne ta cena tomu dava korunu , presne tak funguje dnesni pristup k mnohych aut - ekologie za kazdou cenu.
Proste kdyz uz tak uz, proc se babrat s mezikroky. Ostatne ta cena tomu dava korunu , presne tak funguje dnesni pristup k mnohych aut - ekologie za kazdou cenu.
Skanz3n
Skanz3n
Potencialne prakticka informace pro nekoho, kdo by resil stejny problem jako ja - desive "dlouhy" diferak na 330i E90 s manualem (3,15) je zamenitelny jak s tim ze 130i (3,46), tak s tim z 330i s automatem (3,64). To neni az tak nove, ale ptal jsem se na cenu, ktera je celkem lidova - 26 s dani za 3,46 a 30 s dani za 3,64.
Standardne (3,15) vypadaji prevody priblizne takhle, to jsou skutecne vanoce kazdy den:
69,2
115
164,1
216,1
266,4
335,5
S 3,46 pak cca takto:
63
104,7
149,4
196,7
242,5
305,5
A s 3,64 asi takto:
59,9
99,5
142
187
230,5
290,4
Dnes je to tak, ze skvely motor je v mnoha rezimech dusen vylozene nesmyslnymi prevody, 1 a 2 jeste jedou v celem spektru, 3 +/- take, ale 4 uz se z nizsich otacek moc nechce a o takove 5 a 6 ani nemluve. Pritom 130i je lacna po otackach od volnobehu a rozdil v hmontosti neni az tak dramaticky. S 3,64 diferakem by to pak mohlo i docela jet, podle me je to tak akorat, stejne to ma omezovac na 250 a i kdyby nemelo, vice jak 260 to tezko pojede...
Kazdopadne je to celkem levne resitelne, uvidim, co s tim provedu.
Standardne (3,15) vypadaji prevody priblizne takhle, to jsou skutecne vanoce kazdy den:
69,2
115
164,1
216,1
266,4
335,5
S 3,46 pak cca takto:
63
104,7
149,4
196,7
242,5
305,5
A s 3,64 asi takto:
59,9
99,5
142
187
230,5
290,4
Dnes je to tak, ze skvely motor je v mnoha rezimech dusen vylozene nesmyslnymi prevody, 1 a 2 jeste jedou v celem spektru, 3 +/- take, ale 4 uz se z nizsich otacek moc nechce a o takove 5 a 6 ani nemluve. Pritom 130i je lacna po otackach od volnobehu a rozdil v hmontosti neni az tak dramaticky. S 3,64 diferakem by to pak mohlo i docela jet, podle me je to tak akorat, stejne to ma omezovac na 250 a i kdyby nemelo, vice jak 260 to tezko pojede...
Kazdopadne je to celkem levne resitelne, uvidim, co s tim provedu.
Skanz3n
Skanz3n
stejne penize, jako nejaky chip a pritom to ma jasny a predem dany vysledek. je jasne, ze tahle lecba by sveho casu vyresila i muj tehdejsi problem s 325i.
dnes si rikam, ze kombinace 325i na potah a M3 v garazi by byla temer idealem. pozde bycha honiti.
dnes si rikam, ze kombinace 325i na potah a M3 v garazi by byla temer idealem. pozde bycha honiti.
Autoforum.cz
A jeste jedna vecna Kdyby snad nekomu nepostacovaly standardni brzdy na E46, porad je k mani predni set z CSL za 34 bez dane. Skoda, ze tu neni Arnie, ten by je jiste ocenil
Skanz3n
Skanz3n