BMW Divize
Re: BMW Divize
no ale poslední 5 v kombi je prostě hezčí jak sedan
taxme neska po servisu, máme vyměněný wolej a filtr (a nepředpokládaně mi to i umyli...), zakíždění skončilo, takže hurá do běžnýho provozu (proto sem to před chvílí vzal z Ostravy domů zase okolo šancí s tím, že mezi Ostravicí a Starýma hamrama byla RZ1, mezi starýma Hamrama a Bílou RZ2 a od Bílé po Ebeku RZ3 ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mas to z CarTecu, jo?
mam to rovnako. vznikne sedan - vzor auta, potom mozno sportove kupe/kabriolet a potom spravia verziu pre robotnikov co nieco prevazaju a tym zabiju cele auto a kor u aut ako bmw, mercedes..ExFun píše: A mě se hrooozně chce nemít combi.
E46 325i + E60 550i
uspechají vývoj sedanu. Protože je to módní tak se udělá cupé, které nepřináší nic jen to, že mu chybí dveře... no a následně se udělá odladěné kombi, které někdy vypadá lépe než sedan.
jinak kdybych kvůli práci nemusel, tak není co řešit... sedan.
jinak kdybych kvůli práci nemusel, tak není co řešit... sedan.
Naposledy upravil(a) KoPP dne čtv 23 čer 19:30, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
jinak kdybych kvůli horám nemusel, tak není co řešit... roadsterKoPP píše: jinak kdybych kvůli práci nemusel, tak není co řešit... sedan.
tak je to správně (teda aspoň u mně)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ked sa tak poobzeram okolo seba (CR) tak vsetko je modne len nie sedan ale ok, viem ze velkost kufra je specifikum CSSRKoPP píše:uspechají vývoj sedanu, protože je to módní
kazdopadne u mna kombik proste nie.
E46 325i + E60 550i
protože je to modní udělá se kupé...
to s tím sedanem byla nadsázka, to o kupé už vůbec ne...
to s tím sedanem byla nadsázka, to o kupé už vůbec ne...
Slow and serious
Toto je skutecne jak blizke setkani tretiho druhu, zpoza stromu vykoukla vesmirna prisera. "V realu" to podle ocekavani vypada jeste hure nez na vyumelkovanych oficialnich fotkach...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n