Nie je lepsie riesenie kupit lubovolne EURO-EKOauto aj tak su vsetky okrem designu rovnake a udrziavat si pre radost starsiu chutovku v garazi?mmira píše:to nas nevyhnutelne ceka vsechny. pak to bude jen o volbe nejmensiho zla, rozhodne ne o koupi auta snu.jancsi píše:Ale casom asi tak ci tak budem modernizovat.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
samo, vsak to tak uz mam. jen ani ta starsi chutovka nevydrzi vecne, zvlaste, kdyz bude dostavat do tela na NS.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mne tento model blizky neni. Vzdy jsem chtel mit dobre auto predevsim takove, se kterym jezdim kazdy den, s nimz si dobre sjedu, i kdyz nespecham, nezavodim, primarne se nebavim, proste jedu za praci. Normalni auto, ktere lze ridit, jenz zatoci, kdyz zatocim, zabrzdi, kdyz zabrzdim, ma ovladatelny a prijemne se chovajici motor, rozumny vykon i adekvatni spotrebu. Zkratka aby pro me nutne jezdeni za praci nebylo nutnym zlem, ale aspon trochu pozvnasejici a tim mene unavnou aktivitou.merlin píše:Nie je lepsie riesenie kupit lubovolne EURO-EKOauto aj tak su vsetky okrem designu rovnake a udrziavat si pre radost starsiu chutovku v garazi?
Proto jsem vzdy mel radeji auta jako 330i E46 nebo 130i E87 nez nejaka eMka a podobne exoty - takova zustavala v garazi a tim, ze si s nimi sjedu jednou za 14 dni by mi nejakou nechut z tisicu kilometru ujetych mezi tim v necem spatnem nebo nedobrem asi nespravila. Zaroven jsem nikdy nechtel "plytvat" spickovymi auty na normalni jezdeni, nebot jsem takove kilometry povazoval za zmarene. Nechtel bych treba Ferrari na denni jezdeni, zajidalo by se mi to.
Takze s timto bych se smiroval jen tezko. Chci primarne dobre kazdodenni auto, jako jsou ta vyse zminena. Ze takove uz prakticky neexistuje me prave proto velmi rmouti...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda píše:pp: Vsak to je v poradku Jeden si chce ohoblovat sjezdovku, druhy holku, treti Nordschleife. Jen Bond zvlada vse pri jedne ceste
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Nova" doba si ziada "nove" riesenia, mne sa to rovnako nepaci ale uz nevidim ine riesenie
a ako sa spieva v jednej slovenskej pesnicke "Kompromisy to su krysy"
a ako sa spieva v jednej slovenskej pesnicke "Kompromisy to su krysy"
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Dneska sem potkal novou 1er a řeknu teda, že je to pěkně velká obluda..
SSS - vdechne tě do života
na tos přišel brzo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To už jako jezdí nebo co?
v HK jo, už asi dva měsíce
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III