mmira píše:nj, sluselo mu to
BMW Divize
Re: BMW Divize
btw: stále nevidím tvé jméno v přihlášenýchpavproch píše:nechám to tak, jak sem to koupil.... já mám auto na ježdění ne ne tuzení...
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=146
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
rád bych (si někdy projel NS), ale ten víkend bude pro mně (a mojí firmu) ryze pracovní - celý červenec budeme "honit" termíny...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:rád bych (si někdy projel NS), ale ten víkend bude pro mně (a mojí firmu) ryze pracovní - celý červenec budeme "honit" termíny...
VPN - a můžeš honit termíny i po cestě
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
pp: Neni problem z toho udelat jednodenni akci, byl jsem tam tak mnohokrat V sobotu vecer si zdrimnete, v noci si tak do tri udelate praci, sednete do auta, v noci tam za tak 4,5 hodiny dojedete i z Moravy, v pul osme uz snidate v pekle a cely den je okruh Vas Vecer je lepsi pockat zase az na noc, ale kdyz to nejde, tak pri odjezdu vecer budete za 6-7 hodin doma i kdyz bude provoz silny. Je to v podstate jako kdyz si tady zajedete navstivit pribuzne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
hmmmmm.... tady jsou zřetelně vidět naše rozdílně nastavené žebříčky hodnot a priorit.... trepať sa tak daleko (výše uvedeným způsobem), abych si zajezdil na NS se mi nechce ani omylem... ale jak jde o lyže/skialpo, není mi zatěžko vstát ve dvě, odřídit tři hodiny do tater a hurá na kopec, příp. řídit celou noc, abych ráno mohl v Alpách hoblovat sjezdovku nebo šlapat hore kopcom.... asi ze mně nikdy správný "petrolhead" nebude... zato nick "powderproch" sem si už na jiným pokecu vysloužil....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: Vsak to je v poradku Jeden si chce ohoblovat sjezdovku, druhy holku, treti Nordschleife. Jen Bond zvlada vse pri jedne ceste
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ahoj, par viet o skusenostiach s E90 330i Mp. Dnes som najazdil zhruba 300km v E90 330i - chcel som postupne vymenit svoju E46, tak znamy mi ponukol moznost to auto detailne preskusat v roznych podmienka
ch. Tak ti, co mate E46 ako ja, a nebude vam vadit ze mate "stary" model, tak v pripade E90 nie je o co velmi stat. U mna E90 bola vo vsetkom nejak slabsia pisem to ale bohuzial, lebo som nejake kusy uz vyhliadnute mal a tesil som sa na to auto...
A pre tych druhych, ktori sedia v E90, vedzte, ze ked na ceste uvidite E46 (bavim sa o motorizacii 330i a s Mp v oboch pripadoch) tak napriek tomu ze mate novsie auto, tak ta E46 vas v podstate vo vsetkom predci (riadenie, spatna vazba, interier, a este aj spotreba). Je to pre mna smutne zistenie, ale zaroven mozem teraz tie peniaze minut na ine veci... Takze chvilu este zostanem pri svojom.
ch. Tak ti, co mate E46 ako ja, a nebude vam vadit ze mate "stary" model, tak v pripade E90 nie je o co velmi stat. U mna E90 bola vo vsetkom nejak slabsia pisem to ale bohuzial, lebo som nejake kusy uz vyhliadnute mal a tesil som sa na to auto...
A pre tych druhych, ktori sedia v E90, vedzte, ze ked na ceste uvidite E46 (bavim sa o motorizacii 330i a s Mp v oboch pripadoch) tak napriek tomu ze mate novsie auto, tak ta E46 vas v podstate vo vsetkom predci (riadenie, spatna vazba, interier, a este aj spotreba). Je to pre mna smutne zistenie, ale zaroven mozem teraz tie peniaze minut na ine veci... Takze chvilu este zostanem pri svojom.
E46 325i + E60 550i
+ totálkupjanda píše:pp: Vsak to je v poradku Jeden si chce ohoblovat sjezdovku, druhy holku, treti Nordschleife. Jen Bond zvlada vse pri jedne ceste
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
jancsi: jen potvrzujes to, na co tu jini prisli uz drive. a myslim, ze uz to taky spoustukrat zaznelo. ale nezaskodi to pripomenout, e90 uz leckdo odpustil.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou