BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
beaumont
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od beaumont »

mmira píše:(...) stale jsem byl presvedcen, ze si musim vystacit s jednim autem.
pjanda píše:mm: Tak to byl velky omyl, dnes jsou 3 skoro malo ;)
Naprostý souhlas, já střídám tři moderní a dvě stará (ne že by byla všechna přímo moje) a občas mi ani to nestačí ;)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

tak ja uz dnes de facto taky mam 3 auta a koukam jeste po jednom. ale v te dobe to bylo jinak
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

mmira píše:nj, sluselo mu to

Obrázek
To vypadá vážně dobře. :-?
RWD
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

mně by bylo líto na naše cesty auto hodit na tak velký kola...
Back to basics.
Příčina -> následek
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

beaumont píše:
Deli píše:Jo a mě vadí to, že to nemá stříbro kolem oken :D
Jo, to je snad jediný optický nedostatek.
konečně někdo, kdo tomu rozumí :D
beaumont píše:
pavproch píše:(...) není to žádná social-line ale poctivá perleť metlalíza(...)
A ty fakt dokážeš poznat rozdíl mezi naleštěnou + navoskovanou normální černou a perleťovou černou, aniž bys je viděl přímo vedle sebe? Já teda ne... Myslel jsem, že jsi rozumě ušetřil příplatek za barvu. Na druhou stranu ta perleť bude určitě mít víc vrstev a bude tudíž odolnější...
poznat to docela je, ta obyč černota co je zadara, je taková nic moc... to už radši bílou :D
vasco píše:Černé sloupky a stropnici máš taky? To nerýpu, spíš ze zájmu... Na GTI jsem černý strop měl, v Z3 taky, ale 120d ne a jsem z toho celý nesvůj...
:)) :))
pjanda píše:
HondaMan píše:Tohle mi přijde jako takový předchůdce X5M.
Tvrda slova ;) Jeste chvili a pavproch to jde prodat ;)
Neprodá, já myslim, že se mu to bude líbit ještě dlouho a já mu to přeju, auto je to v podstatě dobrý :)
acer.t píše:nenech se nas**** mě se zas smějí kvůli mahagonu :D
Já ti fandim :D Dřevíčko rulez :ymhug:
mmira píše:nj, sluselo mu to

Obrázek
A pak že jsou stříbrný lišty špatný, pěkné :ymhug: Jen tomu chybí hagusy ;))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@vasco: pro služební ježdění by mi samozřejmě stačil sedan i kupé, ale... pro jinak počebuju wágn s hagusama, bo neustále šibuju lyže, lyžáky, horomatroš, batohy, pohorky, bajky a jiné "zbytečnosti".... čtyři lidi na týden na lyže do francie = kufr až po střechu + plná verlyba 650l nad střechou....

ref spokojenost: jj, je.... a veliká... asi takle:

skautík je strašně fajn auto, akorát má dva hrnky pod normu a jednu turbínu přes... a je celý naladěn do komfortna (pedály a šaltpáka jdou lehounce, volantem jde točit jedním prstem, odpustí spoustu nepřesností při řazení apod.), navíc je v 1.8TSI neuvěřitelně tichý... prostě auto pro metrosexuály a paninky

zatímco brambor je tuhý, tvrdý, na všechno se musí jít silou, nepřesnosti neodpouští, je hlučnější.... auto pro chlapy...
a tak to ma byť... :x

ref xD: i na suchém letním asfaltu vidím rozdíl mezi čtyřkolkou udělanou z předokolky a zadokolky... u brambora (i přes ED) cítím ve volantu, co se děje pod předními koly....
uvidíme v zimě.... čtyřhrab potřebuju, abych dojel domů/na lyže... jsem zvědav jak se bude na kluzkém projevovat jiné standartní rozdělení výkonu na nápravách (90/10 skautík vs. 40/60 brambor) a taky sem někde čet, že ESP má brambor nastaveno mnohem benevoletněji (něco ve smyslu, že lze jezdit dveřma napřed i se zapnutým ESP, což je u oftáky se zapnutým ESP nemyslitelné)... prostě očekávám, že s tím v zimě bude víc srandy a zároveň, že dojedu domů... (ref X5M... :ymdevil: )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Deli píše: Obrázek
A pak že jsou stříbrný lišty špatný, pěkné :ymhug: Jen tomu chybí hagusy ;))[/quote]

Těch jsem si nevšiml, ty bych samozřejmě vzal štětcem na černo. :D
RWD
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

d1.8t: achjo :D :D
d1.8t píše:Ad 330ixT: Za mě dobrý. Černý M-paket se shadow line vynikající. Techniku už jsme řešili. :D Já bych ještě odstranil poslední zbytky chromu.
Ale je fakt, že kdyby dal černé ledviny a černá kola, tak to taky nebude zlé, jen to už neni pro každého :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nechám to tak, jak sem to koupil.... já mám auto na ježdění ne ne tuzení...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

beaumont píše:pavproch: Tak to jo. Já bych si sice vybral modrou Le Mans + chrom kolem oken + šedé dřevo dovnitř, ale černá je taky OK.
ty šojzble, to je poprvé, co si umíš vybrat auto :)
Slow and serious
Odpovědět