Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
tahleta fotka k nešnímu článku o výrobě golfa (tady na AF)
naprosto přesně ilustruje to, co mi na vývoji silně vadí.... všichni výrobci neustále auta "nafukují" a nafukují a nafukují...
naprosto přesně ilustruje to, co mi na vývoji silně vadí.... všichni výrobci neustále auta "nafukují" a nafukují a nafukují...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A nejsi i Ty tím, kdo velké auto "potřebuje"? Kdo vozí asi 10 párů lyží, horská kola, několik lidí s bagáží na půl roku... a pořád mu to nestačí a na velký kombík montuje "velrybu"?
Podobné srovnání na mě teď vyskočilo na vedlejším foru.
autor: vavris
Podobné srovnání na mě teď vyskočilo na vedlejším foru.
autor: vavris
2.9T RWD
jo, šibuju, to jo... na 3er e91 se mi právě líbí, že není nafouknutý moc... no a dyž je málo, tak ta velryba, no...
Navíc se na větší auta spotřebuje víc drahocenného materiálu a energie. Měl by to Brusel zatrhnout, znormalizovat velikost aut pro potřeby zodpovědného ekoeuroobčana a nadměrná vozidla by měl zatížit daní z prostoru a luxusu, popřípadě pokutovat rovnou automobilky, aby se nezodpovědnému chování zabránilo hned u zdroje.
@Honza: já to myslel jinak, ale taky jako výtku k bruselu: že za to nafukování může (častečně) i brusel nařizováním větší bezpečnosti, větších deformačních zón atd...
Nějak otáčíš, já tušil, že tě při pondělku nastartuju. Za tohle Brusel (zcela vyjímečně) nemůže, kup si místo Golfa Polo. A pokud to furt bude větší než Golf I, můžeš zkusit VW UP!
soudruzi ve Wlkohradu někde udělali chybu.... caddík má nalítáno 40 tis km za rok a půl, terénem nikde nejezdí, pöuze po těch našich tankodromech a odešly (naráz a rychle) tyčky stabilizátorů na obou stranách př. nápravy (na hrbech to tluče jak žebřiňák) ... du to reklamovat...
To je ale spotřební materiál,tak nevím proč reklamovat.Ochází to v těhle kilometrech normálně.Nejlevnější kosti stojí 300 Kč,draží jsou za 900 Kč.teda na FI,ale u Caddy to bude podobné.Nemáš to v naftě ?pavproch píše:soudruzi ve Wlkohradu někde udělali chybu.... caddík má nalítáno 40 tis km za rok a půl, terénem nikde nejezdí, pöuze po těch našich tankodromech a odešly (naráz a rychle) tyčky stabilizátorů na obou stranách př. nápravy (na hrbech to tluče jak žebřiňák) ... du to reklamovat...
Bez bodů
máš... stejně to budu reklamovat
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já mám Caddy, která jezdí po Pze a je v poho...má najeto dokonce víc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time