BMW Divize
Re: BMW Divize
Mate Mp? A RFT? To skakani bude spise pneu a podvozkem, to u BMW u delat umi (viz M), ale nechteji (viz vsechno v poslednich letech). I podvozek 5er F10 je stale "divoky" vice, nez by mel byt...pavproch píše:
PODVOZEK
- bramborový podvozek je prostě jiná liga proti skautímu - neponořuje se, nenaklání se, ani při hrubém nájezdu do ostré zatáčky s prudkým bržděním vnější zadní kolo do luftu nedostanu - zatímco u skautíka (na stejných místech za přibližně stejných jízdních podmínek) ano
- brambor je citlivější (o dost) na podélné koleje (možná je to ale gumama: bawor potenza, skautík dunlop sport)
- asi jednou nebo dvakrát se mi zdálo, jako by mi při rychle projížděné zatáčce pod plynem na "roletě" odskakovla prtelka... halt těch 60% Mk dozadu je oproti pouhým 10% u skautíka znát...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda píše:Abych Ti to vratil za pavprocha: s ohledem na to, jak dobre jsou rozmisteny pedaly a jak ochotne motor jde za plynem, Ti to take moc neslod1.8t píše:No. Jen jsem pro ostatní doplnil jak velká.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Já vím pjanda edition.pjanda píše:Ale to nebyla jen tak obycejna E90d1.8t píše:Aktuálně jsem vyzkoušel e90 a řekl bych, že v máločem jsou brzda s plynem tak dobře uzpůsobeny k heel and toe.
RWD
Tak tak, zocelena 30 tkm te spravne jizdy Ale vazne - mam pocit, ze dnes funguje mnohem lepe nez drive. Motor se zajel do krasy, na zacatku byl mnohem tupejsi, i podvozek se mi zda byt ponekud akcnejsi, ale muze to byt i postupnymi zmenami pneumatik...d1.8t píše: Já vím pjanda edition.
Skanz3n
Skanz3n
Vím. Byly mělký a timing mi taky dělal problémy.pjanda píše:Abych Ti to vratil za pavprocha: s ohledem na to, jak dobre jsou rozmisteny pedaly a jak ochotne motor jde za plynem, Ti to take moc neslod1.8t píše:No. Jen jsem pro ostatní doplnil jak velká.
Na druhou stranu neznámá trasa, nový auto, jen pár kilometrů, nový boty, taky bylo docela teplo a dusno atd.
RWD
Věřím, že motor si rozjezdil a opečoval. U podvozku bych to viděl spíš na ty gumy.pjanda píše:Tak tak, zocelena 30 tkm te spravne jizdy Ale vazne - mam pocit, ze dnes funguje mnohem lepe nez drive. Motor se zajel do krasy, na zacatku byl mnohem tupejsi, i podvozek se mi zda byt ponekud akcnejsi, ale muze to byt i postupnymi zmenami pneumatik...d1.8t píše: Já vím pjanda edition.
RWD
Alespon si spojka zacvicila, ta jinak nevi, co to je tvrda delnicka praced1.8t píše: Vím. Byly mělký a timing mi taky dělal problémy.
Na druhou stranu neznámá trasa, nový auto, jen pár kilometrů, nový boty, taky bylo docela teplo a dusno atd.
Jinak duvodu koukam spousta, priste si to dame v zime a v botach dle vyberu Auto uz bude zname, trasa taky... A je to asi 36 km
Skanz3n
Skanz3n
M Sport paket ano, vč. kol, ale podvozek je zcela záměrně seriepjanda píše:Mate Mp? A RFT?
RFT ano
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
E9x po FL na standardnim podvozku mi prijde byt strasne mekka, ale proti O2 to tak samozrejme neni Inu, vse je relativni. Mate 18"?
RFT to chce pryc, podvozek to nezachrani, ale aspon trochu mu to pomuze...
RFT to chce pryc, podvozek to nezachrani, ale aspon trochu mu to pomuze...
Skanz3n
Skanz3n