Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Jo mimochodem, byl jsem se ptát v servisu na to nezávislé topení (servis, který se na to specializuje) a vypadá to, že do Golfa R to nepůjde, protože se tam fyzicky nikam nevejde. Na místě, kam se normálně dává, je chladič a jinak je tam všude moc málo místa. Chlápek lezl i pod auto a říkal, že jedno místo by možná komplikovaně šlo, ale je to moc blízko výfuku. Tak jsem odešel rozesmut.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale když GR nabíhal do výroby, tak tam 100% bufík byl v příplatcích. Stejně, jako elektrické sicny.
...nenaděláš nic a disk v hajzlu:
...nenaděláš nic a disk v hajzlu:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to byl před FL nebo po FL model? Umím si představit, že nějak předělali chladiče a už tam není místo
To je křižovatka pro opravdové šampióny. Zejména když sedí v korejském SUV, jen tak tak stihnou zelenou a při odbočování doleva si do dají krásně dveřma napřed skoro až do Karlína
EL: Nn, co vím, tak už v preFL to nebylo. A v CZ konfigurátoru snad nikdy.
EL: Nn, co vím, tak už v preFL to nebylo. A v CZ konfigurátoru snad nikdy.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mi Golf řval už asi 3x. Následná kontrola vždy ukázala doporučené tlaky na všech kolech. Je to šmejd.mattonecz píše:tak to nevim.. jestli se na nakym velkym sutru nejak hnula guma? netusim ale od ty doby to tlak drzi.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ona ta kontrola tlaku jede přes ABS (pokud nemáš příplatkové senzory přímo na tlak v gumách) a když to správně proklouzne, tak on to vezme jako úbytek tlaku. Nestává se to často, ale stane se. A není to jenom problém u VW, stejně mě jednou vypekl Mercedes.
stale lepsie ako mat tie elektronicke ventilky cez BT
ja som minule asi v 60tke trafil obrovsku, mozno 15cm dieru, cele auto nadskocilo... nastastie 215/65/R16 C znesie vsetko
ja som minule asi v 60tke trafil obrovsku, mozno 15cm dieru, cele auto nadskocilo... nastastie 215/65/R16 C znesie vsetko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
EL: předFL. Já ho nakonec tehdy neobjednával, ale měl jsem kalkulaci i nabídku a tam bufík byl. Když jsem se pak rozhodl, že bych to objednal, tak už nešel objednat ani v Německu.
Ad tlak: Touareg mi stabilně, když je venku míň než nula, hlásí pokles tlaku. Z 2,1 to klesne na 1,9. Po cca 4 km jízdy se tlaky srovnají a hláška zmizí. Prej si mám kola nafoukat tak, aby to nekleslo pod 2,1
Ad tlak: Touareg mi stabilně, když je venku míň než nula, hlásí pokles tlaku. Z 2,1 to klesne na 1,9. Po cca 4 km jízdy se tlaky srovnají a hláška zmizí. Prej si mám kola nafoukat tak, aby to nekleslo pod 2,1
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mně to měří přes ventilky tlak, ne ten shit přes ABS a to funguje docela dobřeStepan píše:Mi Golf řval už asi 3x. Následná kontrola vždy ukázala doporučené tlaky na všech kolech. Je to šmejd.mattonecz píše:tak to nevim.. jestli se na nakym velkym sutru nejak hnula guma? netusim ale od ty doby to tlak drzi.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Do R line lze a do R nejde a nešlo nikdy, jestli to zpočátku bylo v chybě konfigurátoru, prostor tam není.EL_XEL píše:Jo mimochodem, byl jsem se ptát v servisu na to nezávislé topení (servis, který se na to specializuje) a vypadá to, že do Golfa R to nepůjde, protože se tam fyzicky nikam nevejde.
Řeší se to zástavbou přes Webasto servis a to za DSG, hned pod ventrální brzdový válec.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)