BMW Divize
Re: BMW Divize
neznalost druhu pohonu je sice dost uchylna..ale potom se dostavame zase k jine veci..posad uzivatele preFL 1er do uzivatele poFL 1er a uvidis co ti reknou z me zkusenosti jim vic vyhovuje nonECO/EU verze... zvyknes si na vsechno, ale proc porad ustupovat?ExFun píše:Já myslím, že chtít řídit je dnes extrémní postoj.
80% majitelů 1er si myslí, že to je FWD... TO sice nevylučuje zájem o řízení auta, ale naznačuje. Naopak si myslím, že 90% řidičů má k různým systémům podpory řízení neutrální či kladný vztah. Kdyby nebyly za příplatek, tak si myslím, že i ti s neutrálním postojem si je objednají. V podstatě si myslím, že nic racionálního nevylučuje ty systémy mít a mít možnost je vypnout i defaultně. Takto by bylo uspokojeno 96% řidičů (většinou už jde spíš o SW)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
a zaroven to co pises ty je i vysledkem marketingu.... pokud jako neznaly clovek slysis ze bez podobnych systemu prakticky nemuzes zit, ze je nemit je hazard se zivotem, ze za tebe vyresi jakoukoli situaci na ceste atd...tak si to objednas... a pak zijes v pocitu falesne jistoty a bezpeci... viz debata na konkurencnim serveru o protiprokluzu v zime... Ti co poslechli moji radu a zkusili to vypnout tak zjistili ze se da jet i bez nej, auto je klidnejsi, elektronika porad nezasahuje atd... Proste z jizdy na hrane, kdy ti blika cela palubovka, auto sebou skube a ridic se modli aby dojel se stala klidna plavna jizda
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Velka chvile, budu se tou dobou modlit za Vasi radostpavproch píše:už sem ho i viděl, šahal, seděl..... za hodinu si pro něj ("ten brambora") du.... musejí ešče dodělat (umístit) ovladač a displej antiradaru....
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Bond: To je jako presvedcovat lidi o tom, ze si maji vice vazit svobody nez domneleho bezpeci. Boj s vetrnymi mlyny...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nemyslím. Dej jim na výběr možnost se někam individuálně přepravit za stejnou cenu jako u auta, bezpečně, za stejný čas a kromě případů, že se jednou za čas budou chtít projet řídit nebudou chtít...pjanda píše:Pak je ovsem "nechtit ridit" jeste extremnejsi Jsi jeden z mala lidi, kteri si o otevrene prejiExFun píše:Já myslím, že chtít řídit je dnes extrémní názor.
Tuto možnost v podobě zaměstnaného řidiče blokuje jen - cena - důvěra ve schopnosti řidiče (každý chlap si myslí, že nejbezpečněji řídí on sám) a strach z toho jak by to přijalo okolí.
Opravdu řídit chce jen minimum lidí. Většinou je to jen z nouze ctnost. Tím nevylučuju, že někoho přepadne se o víkendu jet někam na 2 hod. vyřádit, ale to se bavíme o promilích kilometrů oproti kilometrům kdy člověk řídit musí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Myslim ze se pletes,rada ridi vetsina muzu u zen a lidi je obcas problem s medii zivenou obavou o bezpecnost na silnicich kde jezdi spousta piratu atd. Vsechny moje pritelkyne co jsem mel mely diky spravnemu pristupu kladny vztah k rizeni myslim ze vazne nemas pravdu,podlozit to muzu ale jen zkusenosti ze sveho okoli
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ale já se nebavím o eco features, ale o ABS, automatu, ESP, night vision, parkovací kamery/asistenty, lane keeping, blind spot, tempomat, automatické přepínání dálkových, masážní sedadla etc.Bond007 píše:neznalost druhu pohonu je sice dost uchylna..ale potom se dostavame zase k jine veci..posad uzivatele preFL 1er do uzivatele poFL 1er a uvidis co ti reknou z me zkusenosti jim vic vyhovuje nonECO/EU verze... zvyknes si na vsechno, ale proc porad ustupovat?ExFun píše:Já myslím, že chtít řídit je dnes extrémní postoj.
80% majitelů 1er si myslí, že to je FWD... TO sice nevylučuje zájem o řízení auta, ale naznačuje. Naopak si myslím, že 90% řidičů má k různým systémům podpory řízení neutrální či kladný vztah. Kdyby nebyly za příplatek, tak si myslím, že i ti s neutrálním postojem si je objednají. V podstatě si myslím, že nic racionálního nevylučuje ty systémy mít a mít možnost je vypnout i defaultně. Takto by bylo uspokojeno 96% řidičů (většinou už jde spíš o SW)
Ty mícháš tyhle věci s el. posilovačem řízení, el. plynem, což jsou odlišné věci, které jízdě byť asistované nepomáhají a jsou eco features.
comfort features nemuseji vůbec nic ubírat z jizdy asistované i neasistované (když jdou vypnout) tam není rozpor.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
chceš tvrdit, že se někdo těší, jak pojede 12km zácpou do práce, 200km na služebku,1000km po dálnici na dovolenou? My když jedeme na soustředění tak se většinou pohádáme, kdo musí vzít auto.. (samí chlapi)Bond007 píše:Myslim ze se pletes,rada ridi vetsina muzu u zen a lidi je obcas problem s medii zivenou obavou o bezpecnost na silnicich kde jezdi spousta piratu atd. Vsechny moje pritelkyne co jsem mel mely diky spravnemu pristupu kladny vztah k rizeni myslim ze vazne nemas pravdu,podlozit to muzu ale jen zkusenosti ze sveho okoli
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek