Tak jasne, ze Arteon bude lepsi, nez Tiguan a T-Roc. Oba modely jsou pod passatem.EL_XEL píše:Já byl v sobotu v Porsche Brno kupovat novou baterku do dálkového ovládání ke Škodovce a to mají díly k dispozici pouze u VW, tak jsem si tam zároveň i sednul do různých aktuálních VW a potom, co jsem slyšel o Arteonu (jak je to jenom glorifikovaný Passat), mně po usednutí dovnitř docela překvapil, sedělo se mi tam nejlépe z aut, do kterých jsem si sedal (Tiguan AllSpace, T-Roc) a taky to na mě nejlépe působilo. Je fakt, že jsem neseděl v aktuálním Passatu, takže nevím, jak moc podobné to je.
Jinak ten T-Roc (byl to tuším 4-Motion) měl naprosto tragický kufr, ale jinak to bylo docela fajn autíčko, ideální městský povoz (v tom smyslu, že se člověk nemusí až tak bát různých obrubníků).
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
To vím taky, ale o pocitu sezení v autě to u mně nerozhoduje. Tam IMHO hlavní roli hrálo to, že u toho Arteonu se sedělo nejníž.
Dneska průjezd úsekovkou na adaptivní tempomat, na semaforu jsem jel rovně a měl zelenou, v levém pruhu čekalo auto na zelenou pro odbočení doleva. Jsem si rozlil pitíčko po celý přístrojovce
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Buď rád, že ti všemocná elektronika nenafackovala
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Člověče, s adapty mám najeto už přes půl mega km a tohe se mi fakt nikdy nestalo...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To dělají jen auta bez kamery
Jinak lítat zbrkle na zelenou přes křižovatku, to hra na DEMOLITION DERBY
Jinak lítat zbrkle na zelenou přes křižovatku, to hra na DEMOLITION DERBY
Naposledy upravil(a) driver dne pon 22 led 08:55, celkem upraveno 1 x.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Taky ne. Jediné, kdy vím, že bude problém a auto mi může hodit kotvu (ale spíš na mě jenom varovně rozsvítí červené autíčko a hvízdne) je v momentě, kdy v mém pruhu někdo odbočuje doprava a já vím, že stihne odbočit a zmizet, ale radar/kamera to nedokážou vyhodnotit (pokud u toho jedu na tempomat, tak auto začne relativně nesmyslně brzdit, byť z pohledu auta to samozřejmě smysl dává)řidičBOB píše:Člověče, s adapty mám najeto už přes půl mega km a tohe se mi fakt nikdy nestalo...
kotva je při tempomatu nebo když nejsi na plynu nohou
když dáváš plný tak to přetlačíš a po poplachu kotva nebude.
když dáváš plný tak to přetlačíš a po poplachu kotva nebude.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš dávat plnej... Stačí ťuknout do plynu nebo brzdy...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time