Mně se to zvenku naživo docela líbilo, ten "hrb" na kapotě není tak nápadný jako na fotkách a vůbec to vypadá jako Bavorák. Uvnitř je to trochu horší, ale já si prohlížel tu linii Modern (nebo jak) v jakési naprosto příšerné béžové + rádobydřevo vytvarované do nějakých drážek... Nicméně pořád lepší než normální E90 (bez M-paketu).ExFun píše:Je v reálu aspoň o něco hezčí než jak blbě vypadá na fotce?
BMW 3 F30
Re: BMW 3 F30
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
no to je právě ta největší pecka a celé to auto je krásné, snad bude i obstojně jezditbeaumont píše:linii Modern (nebo jak) v jakési naprosto příšerné béžové + rádobydřevo vytvarované do nějakých drážek...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Jak má každý jiné oči. Pro mě to je mutant E90, hrbu Lexusu IS-F, napodobeniny předních světel Alfy 156 poFL za zadku 5er. Ale bohužel by to funkčně mohl být velmi dobrý manažerský sedan, což vzhledem k příšernosti současné A4 a FL zprznění C-klasse je zajímavá nabídka. Zařazení do kategorie sportovních sedanů neočekávám už podle designu.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Hele já mám dřevo v autech rád a dokonce i rádobydřevo je mi milejší než rádobyhliník, ale tohle bylo fakt hrozný. Být ten interiér tmavý (nejlíp komplet černý) a dřevo či "dřevo" hladké, tak nic proti.Arnie J píše:no to je právě ta největší pecka a celé to auto je krásné, snad bude i obstojně jezditbeaumont píše:linii Modern (nebo jak) v jakési naprosto příšerné béžové + rádobydřevo vytvarované do nějakých drážek...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Nebyl dnes nekdo z redakce, s vyse vyobrazenou f30, u autobase ve strasnicich ?
Tak jsou dve cerveny 335i s rz 2as.. Pardon za OT...
mno, takova mala ochutnavka, jaka vlastne ta nova trojka je. chytrym bude po precteni jasne, pomalejsim reknu tolik, ze je uplne jedno, jak je na tom to auto technicky.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/le ... ke-cokoli/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/le ... ke-cokoli/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hned mi bolo jasne, ktore auto hralo jednu z hlavnych uloh
Perfektny clanok a uz sa neviem dockat finalneho verdiktu o F30
Perfektny clanok a uz sa neviem dockat finalneho verdiktu o F30
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ono se to nastesti tyka jen te "nej" specifikace s automatem, aktivnim rizenim a par dalsimi serepetickami. zatim neni problem si je nekoupit, pak zustane pouzitelny zaklad. vseho ale do casu.
Autoforum.cz