BMW 1 M
Re: BMW 1 M
spíše z dílny 3D Max Studia
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
To je normální reakce na plyn biturbo R6 U 135i je to to samý, na místě to moc nelítá. Ale za jízdy to ujde...Bond007 píše:Nevim jestli se rychlosti reakce plynu na zacatku videa smat,nebo brecet. Btw to je novej klip od Kena Blocka?
Ale jinak kravina nehorázná, proč jezdí těma zdma? BTW už s tím někdo jel?
Jeste jedno srovnani 1 M s Caymanem R, tentokrat od Eva a Chrise H. Nevim, jestli je rozumne stavit 1 M zrovna proti PCR. Myslim, ze by 1 M byla dobra uz kdyby se rovnala eSku...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jedna ze zajimavejsich uprav 1 M. S timto naladenim uz by to auto melo byt schopne konkurovat kde cemu...
http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-m- ... 1-sekundy/
http://www.autoforum.cz/tuning/bmw-1-m- ... 1-sekundy/
Skanz3n
Skanz3n
Snad to tu neni. Tiff vypada spokojene
Neviem co si mam o 1M mysliet... Podla jedno cloveka co na tom (udajne) jazdil, tvrdi ze je to premotorovane a funguje to len na kvalitnom suchom asfalte. Na jamach to odskakuje a ked sa to spoji s vlhkostou tak to straca trakciu a stava sa zakerne pretacive (bez ESP), prirovnal to k Nissanu 350Z Nismo
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
takove reakce uz jsem taky zaznamenal. velmi rado a ochotne se to pretaci, ale to bych rekl, ze je spise dobre a hlavne plne v souladu s tim, jak se chovala drivejsi eMka. viz treba Z3Mc.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
když jsme u toho, 1M je na RFT?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Neni, M5 F10 podle vseho take ne. RFT tedy zatim zustaly jen nejvetsim chloubam (sic) divize, X5 M a X6 M
Skanz3n
Skanz3n