BMW e46 spotřeba
Re: BMW e46 spotřeba
kouří to jak lokomotiva, zvuk je hrubší (subjektivně) a asi to i méně jede (subjektivně)
ta kouřivost se zvýšila od minulého měření emisí z 0.26 na něco kolem 2.0
ta kouřivost se zvýšila od minulého měření emisí z 0.26 na něco kolem 2.0
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Teď je otázka jestli udělat vstřiky (pravděpodobně), nebo to nechat být a (možná) propálit píst a nechat zhavarovat celý motor.
dají se ty vstřiky nechat zkontrolovat v jakém jsou stavu?
Určitě ano, ale záleží od použitého typu vstřiků. BMW vůbec neznám. Jen vím, že když se jezdí s hodně špatnými vstřiky, tak můžou téct, nafta pak hoří ve válci na pístu .........to platí asi pro všechny diesely.
jo, skoro v kazdym diesel servisuArnie J píše:dají se ty vstřiky nechat zkontrolovat v jakém jsou stavu?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Arnie: http://www.firmy.cz/detail/599038-auto- ... onohy.html
Slyšel jsem na ně hodně chvály. Tatík tam ze svýho servisu taky vozí auta, který mají problém se vstřikama... Uvažuju, že to tam taky hodím na preventivní kontrolu, přece jen příští týden budu mít 220tisíc, což je na naftovýho Forda už docela dost, tak dostávám trochu strach
Za zavolání a zeptání nic nedáš ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Slyšel jsem na ně hodně chvály. Tatík tam ze svýho servisu taky vozí auta, který mají problém se vstřikama... Uvažuju, že to tam taky hodím na preventivní kontrolu, přece jen příští týden budu mít 220tisíc, což je na naftovýho Forda už docela dost, tak dostávám trochu strach
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
díky, zkusím to... přece jen to má 265k na hrbu
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Přítel od kolegyně tam dělal pročištění vstřiků na Octu a tuším kolem 2500/kus. Tak ono je možná lepší "vyhodit" desítku než do toho potom zahučet třeba 30-40k ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jo a pak mám ještě jednu ověřenou firmu na turba v nějaké prdelce kousek pod Brnem, ale to bych se musel zeptat jestli náhodou nedělají jen koncern, páč všichni 4 známí co tam byli, mají Octy a Pašíka...
Se vstrikama jsem si uzil u Mondea svy. Doporucil bych kontaktovat vyrobce vtrikovaci soustavy at doporuci servis. Maji velmi dobry prehled o tom, kde to jak delaj, tedy spravne ci nevhodne.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?