BMW - výběr vhodné motorizace
Re: BMW - výběr vhodné motorizace
...jinak díky za rady, názory, postřehy... je však vidět že místo "víc hlav víc ví" platí spíše "co člověk to názor"...
Piště dál, v každém případě přínosné čtení, tuším že i pro více lidí...
Piště dál, v každém případě přínosné čtení, tuším že i pro více lidí...
Ja to napisu trosku jinak.
V dnesni dobe kdy se downsizuje a odebiraji valce, zaroven s tim jak se snizuji naklady a stiraji se rozdily v interierech, na podvozku atd., vidim smysl premiovych znacek uz jen v tom, ze si je muzu poridit s vice nez 4 valci.
Pokud bych si chtel koupit BMW tak jedine 3.0 R6 a vyssi, pri potrebe mensiho motoru bych se poohlizel jinde.
V dnesni dobe kdy se downsizuje a odebiraji valce, zaroven s tim jak se snizuji naklady a stiraji se rozdily v interierech, na podvozku atd., vidim smysl premiovych znacek uz jen v tom, ze si je muzu poridit s vice nez 4 valci.
Pokud bych si chtel koupit BMW tak jedine 3.0 R6 a vyssi, pri potrebe mensiho motoru bych se poohlizel jinde.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Mám na to stejný pohled.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to taky klidně podepíšu...a stejnou cestou jsem také šel, když jsem pořizoval nový vůz. Kdyby měl B8 VR6tku, tak si OOOO nekoupím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Tak tak.ctrl_j píše:Ja to napisu trosku jinak.
-
- Pan Řidič
Byl bys překvapenej. Na to, jak N55 jede, je spotřeba výborná.Karel11 píše:delší trasy pod devět, ale při dodržování předpisů . A v D to na dálnici asi taky nebude plnou parou vpřed...doriftonigga píše:Asi to tak s hardcore fandy BMW tady horké nebude
Zkus 35i... Teď dávají do trojky motor B58, nová generace R6 (340i), 240 kW. S automatem budeš jezdit delší trasy pod devět.
Já dal v o generaci starším BMW s N55 8,1 a to jsem se ani moc nesnažil. Klobouka jsem fakt nejel.
normálně začínám mít podezření, že ty foukaný R6 fakt v (běžném) provozu míň žerou než N/A R6.... s (za) M.Z. sem jel jednou, nestíhal sem mu, a to píše o průměru POD 12... já mám průměr NAD 12... a dyž jedu za 8 na 100, tak to teda fakt jedu extra-supr-čupr klobouka...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jezdil s 335i xDrive 8AT dynamicky za průměr 10...byl jsem ale překvapený, že lze i hluboko pod tuto hodnotu. Rozhodně fajn motor.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
glorious avatar, sir.řidičBOB píše:já jezdil s 335i xDrive 8AT dynamicky za průměr 10...byl jsem ale překvapený, že lze i hluboko pod tuto hodnotu. Rozhodně fajn motor.
pavproch píše:normálně začínám mít podezření, že ty foukaný R6 fakt v (běžném) provozu míň žerou než N/A R6.... s (za) M.Z. sem jel jednou, nestíhal sem mu, a to píše o průměru POD 12... já mám průměr NAD 12... a dyž jedu za 8 na 100, tak to teda fakt jedu extra-supr-čupr klobouka...
Když občas někam vedu kamion, tak spotřeba se pohybuje okolo 5,5l. Aktuálně mi svítí dlouhodobý průměr 11,1l, ale dálnice nemažu často 200+, spíš okolo 160.
Jen občas, když mám pocit, že se mě snaží dohnat nějaké podezřelé vozidlo, tak olíznu omezovač
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3