njn, pro rypáky přebírající tam toho moc neníKoPP píše:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... CE_HISTORY
15... některé maji SMG, jiné jsou xi, některé nemají Mpacket, pak třeba střešní okno nechcu.
plus chci nějaký kloudný vnitřek... a na výběr je co? Hovno. Naštěstí to teď nemohu řešit a ještě nějakou dobu nebudu moct, takže mě to tak nedrásá jako v říjnu.
BMW Divize
Re: BMW Divize
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tak treba inteligentni RJ si nevypnes, z elektronickyho posilovace hydraulickej neudelas... zkurvenej podvozek kvuli RFT taky neprestavis zmacknutim tlacitka takze me to prijde spis jako nemoznost volby a sednout do auta a pak pulů hodiny vypinat vsechny mozny systemy aby auto bylo pouzitelny mi prijde uchylnyExFun píše:Bond nejel. Já jen že to je vypínatelný systém, takže je na každém zda a jestli ho vůbec někdy využije. Proti rozšiřování volby nic nemám... Ukazování rychlosti bych u manuálu uvítal. Co se zvyšování dojezdu týká - to by mi vypisovat nemusel, ale pokud by to snížilo reálnou spotřebu, tak super Faktem je, že v reálu jsem s tím nejel, takže to fungovat nemusí... Průšvih je, že se volby nerozřiřují i na druhou stranu..
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
exfun: a pokud chces mit u manualu tu napovedu.. staci si na tachometr nalepit 6, ono to nic jinyho prakticky nepise
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ukazování rychlosti to jde, nevědět co tam mám za kvalt?
joo sorry ja to nečetl, omluva ale to je ještě větší píčovina než sem měl na mysli
Trochu z jineho soudku, i kdyz... Az podezrele kvalitni spy fotky nove trojky, vypada to, ze podobny prejmat jako u 1er zde nehrozi, alespon tedy ten designovy.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
je tam prd poznat, ale stejně mi přijde že to je jako pohublá 5er..
Jo jo jo, to bude pecka!
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie J píše:Jo jo jo, to bude pecka!
ty mě zničíš
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!