Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
nedávno jsem viděl poslední faceliftovanou verzi a budí to respekt
Kumulovana ztrata zivotniho cyklu tohoto vozu za ten respekt asi nestoji.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
zato auto ale nemůže a pořád vypadá reprezentativně, mě jen vadil přehršel dřeva v interiéru, ale možná to šlo později nakonfigurovat jinak
Neni to mysleno z pohledu kupujiciho/majitele vozu, ale vyrobce.
http://www.caradvice.com.au/253719/euro ... -revealed/
http://www.caradvice.com.au/253719/euro ... -revealed/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Die WLTP!!!
Manual R.I.P.![Crying :((](./images/smilies/20.gif)
Manual R.I.P.
![Crying :((](./images/smilies/20.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já myslím, že se Stingerem Kii mrdlo v kouli. To auto není špatný, ale ta cena je prostě přestřelená, zvlášť když si představím, jaký pokles hodnoty to auto bude mít.Stepan píše:Mně by jenom zajímalo, co by ten Arteon stál. A pochybuju, že málo. Když jsem viděl, jak drze nacenila Kia Stinger (v podstatě na úroveň 340i) pochybuju, že se VW budeš zpátky.
Ono mi to pride ze stinger vznikol len vyslovene ako "napravac povesti"
Proste aby ukazali ze vedua robit aj nieco ine ako 100konove hatchbacky do mesta
Proste aby ukazali ze vedua robit aj nieco ine ako 100konove hatchbacky do mesta
A nepřešel ke Kie někdo od Bmw M? Třeba chtějí trošku upravit směřování značky. Malé krabičky do města vyrábí každej, ale kdyby hodili na trh pár R6/V6 RWD benzínů, dostanou se do segmentu s daleko nižší konkurencí. A limitovat je bude už jenom jejich jméno a kvalita
A když jsem nedávno seděl v jedné 535d s cca čtvrt mega na tacho, tak už možná jenom to jméno...
Hyundai/Genesis taky nedávno představil pár zajímavých novinek, bohužel ne pro Evropu.
+jsem někde zahlédl, že Mazda 6 by v další generaci mohla, teoreticky, být RWD![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
*to 535d byla F10
![Peace sign :ympeace:](./images/smilies/67.gif)
Hyundai/Genesis taky nedávno představil pár zajímavých novinek, bohužel ne pro Evropu.
+jsem někde zahlédl, že Mazda 6 by v další generaci mohla, teoreticky, být RWD
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
*to 535d byla F10
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak zas pokud by na to meli nejaky dobry financovani tak toho klidne dost prodaji. Stejne se jinak tyhle pekace nekupuji ... Ale docela zlaty casy, kia dela zadokolku se svorem, alfa dela zadokolku. Do bmw se da dokoupit samosvor ... Bylo nekdy lip?!
))
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)