BMW 1 M

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: BMW 1 M

Příspěvek od KoPP »

Tak byl by absolutní nášup, kdyby cayman R nebyl o milion zábavnější a rychlejší, už jen koncepce + profil auta (hmotnost???) dává jasně najevo kdo je tady rychlý. :)
Slow and serious
Reese
Pan Řidič

Příspěvek od Reese »

Cayman je dobrý, ale zas tak zábavný mi nepřijde. Tomu IMHO fandí víc koncepce BMW, alespoň u mě to tak platí. Rychlost a zábavnost mají u auta každý svoje základy a nemusí se nutně překrývat...
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

nevím, až se usměje nějaký božínek a budu si ta auta moct sjet po sobě bez zbytečného respektu.... tak možná pak budu soudit...

ale když výjdu ze zkušenosti s blbým starým boxsterem S, který je funny, fast, komunikativní, prostě po pár km jsem si seděl jako v autě, se kterým mám najeto mrtě km... tak se domnívám, že coxster bude peckové svezení.
Slow and serious
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

Nevim jestli se to tu psalo, nestiham sledovat, nicmene dnes mi kamarad (ktery 1M ridil) telefonoval, ze pry ma hydraulicky posilovac. Tak jen FYI pokud to treba jeste nekdo nevi. :) Jinak pry stoji 1,7 mil, co je dobry nesmysl.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Richard: Nestoji a nema ;) Cena v CR zacina nekde na 1,3, coz neni tolik. A posilovac je "elektricky s hydraulickou podporou", viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailech, coz bude nejaky hybrid, ale urcite ne klasicka hydraulika.

Kamarad tedy asi pred jizdou trochu prebral :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

pjanda píše:Richard: Nestoji a nema ;) Cena v CR zacina nekde na 1,3, coz neni tolik. A posilovac je "elektricky s hydraulickou podporou", viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailech, coz bude nejaky hybrid, ale urcite ne klasicka hydraulika.

Kamarad tedy asi pred jizdou trochu prebral :)
Asi to bude tim, ze ridi audinu, takze jeho schopnosti rozliseni rizeni jsou omezene. ;)
Naposledy upravil(a) Rikin dne sob 04 čer 06:32, celkem upraveno 1 x.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

To by leccos vysvetlovalo, protoze Audi uz nejaky ten rok nema rizeni zadne ;) BMW se mu ale v tomto smeru odhodlane priblizuje...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Po pár dnech zasypávání retardem, tu je něco lepšího
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Nevim jestli se rychlosti reakce plynu na zacatku videa smat,nebo brecet. Btw to je novej klip od Kena Blocka?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

no, moc se tomu nechtelo ani nahoru, ani dolu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět